כללי בעיות באתר

• הוסף לסימניות
אי אפשר להכנס דרך גוגל ולא דרך השער הראשי רק עם לינק לפורום.
מתי יתקנו את זה?

• הוסף לסימניות
או דרך ההיסטוריה...

• הוסף לסימניות
זה נכון
מוסלמים טורקיים

חברים יקרים

איתרנו את מה שהם חוללו, אך עדיין לא הצלחנו לאתר בדיוק היכן המיקום המדוייק שדרכו הצליחו לפרוץ.

לכן העלנו את האתר, יש מצב שבמהלך הזמן הקרוב הם יכו שנית, כפי שעשו היום כבר 3 פעמים.. (הם נלחמים בנו.. בטח הם בטוחים שאנחנו מובילי דעה בישראל...:))

שימו לב
תמשיכו להיות עירניים
במידה ויש משהו שונה בדף הבית
תעדכנו אותי מיידית
052-7606304

תודה רבה

נ.ב. תודה רבה מעומק הלב על עשרות הטלפונים שקבלתי מהרגע שהאתר נפל.. לאחר ההודעה.
אל תתביישו להתקשר שוב כשרואים משו חריג באתר, האתר הזה חשוב לכולנו ואסור לתת למוסלמים מנוולים להשתלט עליו.

חיים

בכל מקרה תראו איך היה נראה היום האתר למספר דקות.....

קבצים מצורפים

• פרוג-פרוץ.jpg
    KB 116.3 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
ב"ה הסתדר אצלי.
גם אצלכם?

• הוסף לסימניות
גם אני הבוקר הגעתי לדף הבית של הפורומים לדף שחור (עם כיתובים משונים - כמו דף פקודות של האינטרנט), חשבתי שהבעיה במחשב שלי,
עכשיו אני נרגע קצת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה