בעיות בג'ימייל - אשמח אם מישהו ידע לעזור!!

• הוסף לסימניות
1. כל פעם כשאני נכנסת לג'ימייל , מופיעה הזהרה: דף זה מכיל תוכן לא מאובטח, אל תטען / טען בכל זאת, מישהו יודע למה זה או איך מסדרים זאת?
2. למרות שאפשרות צלילים מופעלים בשיחת צ'אט - בחורה, למעשה זה לא קורה, מישהו יודע איך ניתן לסדר זאת?

תזכו למצוות!!

• הוסף לסימניות
יש לך אתרוג?
כי באתרוג יש את הבעיה הזאת
צריך להתקין כל פעם מחדש תעודת אבטחה שיש באתר שלהם

• הוסף לסימניות
אבל אני בנתיב...

• הוסף לסימניות
גם לי מופיעה האזהרה הזו בימים האחרונים.
ואני גם בנתיב, יכול להיות שזה קשור?

• הוסף לסימניות
אז אין לי מושג, אצלי הבעיות זה מאתרוג
אולי תכנסי בכל מקרה לקישור ותתקיני את התוכנה אולי זה יעזור גם לך
http://members.etrog.net.il/?a=members/cert

• הוסף לסימניות
גם לי מופיעה האזהרה הזו בימים האחרונים.
ואני גם בנתיב, יכול להיות שזה קשור?

צלילים בצ'אט - יש לך?

• הוסף לסימניות
כפילות

• הוסף לסימניות
גם לי היה בעבר, עד לפני תקופה קצרה ממש...
וזה מציק...

• הוסף לסימניות
זאת תוכנה שאני מתקינה פעם ביומיים בערך וזה מסדר לי את הבעיה שהעלית לעוד יומיים
זה באג שאתרוג לא מצליחים להחלץ ממנה, זה קורה בגלל החסימות וכו'
לפי דעתי את צריכה להתקשר לנתיב שיסדרו לך את הבעיה, בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני בנתיב וגם וזה קורה בתקופה האחרונה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ברכי;749269:
אז אין לי מושג, אצלי הבעיות זה מאתרוג
אולי תכנסי בכל מקרה לקישור ותתקיני את התוכנה אולי זה יעזור גם לך
http://members.etrog.net.il/?a=members/cert
חיוך, התוכנה הזאת לא תעזור לך כי את מנותבת.
זה יכול לעזור רק למנויי אתרוג.
יכול להיות שנחסמה לך כתובת מסויימת בג'מייל ולכן זה יוצר את הבעיה הזאת.
תיצרי קשר עם התמיכה של נתיב ויסדרו לך את זה.
לגבי הצלילים בצ'אט, בשבוע האחרון שמעתי על כמה שהיו להם בעיות עם זה, לאו דווקא במחשבים מסוננים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה