בעיות בהדפסה

• הוסף לסימניות
יש לי מכונה של קוניקה מינולטה c754, וכאשר אני מדפיסה בה על דף כרומו עבה (300 גר') הדיו מתקלף מהדף.
איך אפשר לפתור את הבעיה הזו?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
זה נשמע שחום התנור לא מספיק לעובי הזה
האם הגדרת כרומו 300 גר' או פחות?

• הוסף לסימניות
הגדרתי את סוג הדף הכי עבה שניתן (thik 4) ועדיין זה לא עוזר.
אולי יש הגדרות נוספות שצריך לעשות?

• הוסף לסימניות
תבדקי בהגדרת סוגי הנייר האם יש אופציה לכרומו-coated?
יתכן שהמכונה מיועדת רק לניירות נטול עץ

יש לי מכונה מהסדרה הזו (בשחור לבן) שלא מיועדת להדפסה על כרומו רק נטול עץ לסוגיו

• הוסף לסימניות
יש לי מכונה של קוניקה מינולטה c754, וכאשר אני מדפיסה בה על דף כרומו עבה (300 גר') הדיו מתקלף מהדף.
איך אפשר לפתור את הבעיה הזו?
תודה רבה
לפי הפרוספקט שלה הדפסה דוצ עד 256 גר ו300 גר אפשר רק מהבייפס

• הוסף לסימניות
לפי הפרוספקט שלה הדפסה דוצ עד 256 גר ו300 גר אפשר רק מהבייפס

כמובן, אני מדפיסה רק מהבייפס

תבדקי בהגדרת סוגי הנייר האם יש אופציה לכרומו-coated?
יתכן שהמכונה מיועדת רק לניירות נטול עץ

היום בדקתי בהגדרות של המכונה ולא ראיתי אופציה לכרומו coated
סוג דף הכי עבה שיש שם הוא thik 4 (בעובי 300 גר')

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה