בעיות בהוליווד

• הוסף לסימניות
(התבקשתי מחברה)- כשהיא לאחרונה משתמשת בהוליווד הוא מציג את התמונה בלבן.
מה זה יכול להיות?
יש לציין שקודם זה עבד מצוין.
תודה

• הוסף לסימניות
הוא עושה הרבה בעיות ההוליווד הזה
אני חושבת שלא כדי להתעסק איתו!!!!

• הוסף לסימניות
הוא עושה הרבה בעיות ההוליווד הזה
אני חושבת שלא כדי להתעסק איתו!!!!

• הוסף לסימניות
תודה על העידוד;)
ובכל זאת?

• הוסף לסימניות
זה קורה גם אחרי רנדור?
אולי התמונה באיכות גבוהה מידי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ggg;620046:
(התבקשתי מחברה)- כשהיא לאחרונה משתמשת בהוליווד הוא מציג את התמונה בלבן.
מה זה יכול להיות?
יש לציין שקודם זה עבד מצוין.
תודה

גם לי זה קרה ואף אחד לא ידע לומר לי למה זה קורה.
אבלאחכ זה שוב הסתדר , ושוב עשה בעיות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אמזונס;620116:
זה קורה גם אחרי רנדור?
אולי התמונה באיכות גבוהה מידי...
זה קורה ברינדור:( וגם בתמונות באיכות נמוכה:(:(

• הוסף לסימניות
אחרי הורדה נוספת באיכות זה עובד (מזל שזה רק לצפיה במחשב)
ממש תודה

• הוסף לסימניות
הוליווד אפקטס- ברירת מחדל לתמונות...

הוליווד עובדת עם קבצי מקור מפרמייר בפורמטים של JPEG וBMP אבל אינה מקבלת לתוכה (באמצעות הוספה) קבצים בגודל מעל כ-15 ס"מ ברזולוציה 100 DPI והכי חשוב אך ורק בפורמט BMP.
מי שמכיר את הפורמט הישן הזה יודע זהוא אינו דחוס לכן משקלו גם רב. אבל לתוכנה שעובדת עם כל כך הרבה מיני-רינדורים וזוויות תלת מימד, יש צורך בכמה שיותר פיקסלים.
זה שהיום תמונות JPEG לא פחות גדושות בפיקסלים- את זה היא לא יודעת אני משערת שמי ששאל עובד על הגרסה האחרונה שמשוחררת בשוק כפלאג לפרמייר והגרסה הזו היא ישנה (5.6) מימות מתושלח.
אז מילא. שיהי' בהצלחה.

• הוסף לסימניות
סיומת targa הכי טוב בפרימייר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה