כללי בעיות בהורדה מ Depositphotos

• הוסף לסימניות
זה רק אצלי?
המון פעמים שאני רוצה להוריד תמונה מסוימת הוא מוריד לי תמונה פגומה , שחלק ממנה אפור
אני מנסה כבר מאתמול להוריד תמונה (שתי תמונות כאלה!) וזה לא הולך! כל פעם אותה שגיאה
מה אפשר לעשות? במה זה תלוי?

• הוסף לסימניות
מה , זה רק אצלי?
:(

בשאטרסטוק זה לא קרה לכם פעם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1798344:
זה רק אצלי?
המון פעמים שאני רוצה להוריד תמונה מסוימת הוא מוריד לי תמונה פגומה , שחלק ממנה אפור
אני מנסה כבר מאתמול להוריד תמונה (שתי תמונות כאלה!) וזה לא הולך! כל פעם אותה שגיאה
מה אפשר לעשות? במה זה תלוי?

קרה לי גם באתר הזה, כשניסיתי פעם שניה והתמונה היתה פגומה,
התכתבתי במייל (חזרו אלי מאד מהר), והם שלחו לי את התמונה במייל,
אבל לא הסכימו לזכות אותי על ההורדה שהפסדתי.

• הוסף לסימניות
למה לזכות אותך אם הם שלחו לך את התמונה בעצם?
וזה קורה לי המון ,
פשוט סיוט!!

שתי תמונות שקניתי סתם וכבר הורדתי אחרות
(לזה את מתכוונת בזיכוי?)

• הוסף לסימניות
כן, ניסיתי פעמיים, ושתיהן ירדו פגומות.
אז הפסדתי קרדיט אחד לחינם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chyz;1798767:
כן, ניסיתי פעמיים, ושתיהן ירדו פגומות.
אז הפסדתי קרדיט אחד לחינם

מנ זאת אומרת?? אני הורדתי עשרים פעם אולי!!
אבל הוא נותן לי אפשרות של redownload ולא ראיתי שזה יורד מהקרדיטים

אני מקווה שלא!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה