בעיות בהתקנת אינטוס פרו מידיום

• הוסף לסימניות
לא מצליחה בשום אופן להתקין את האינטוס על מחשב נייד שלי, למרות שאני ממש לא טירונית בשימוש בו.
ניסיתי בשתי הדרכים המוצעות.
את החיבור האלחוטי הוא לא קולט בכלל, וכשאני מחברת ע"י הכבל הלוח והעט פועלים בצורה מוגבלת ביותר: המחשב לא מאשר את ההתקן וכל האפליקציות שלו לא נפתחות, אין אפשרות לגשת להגדרות או להשתמש בלחצנים שבצד הלוח, ואין שליטה מלאה על העט.
:confused::confused::confused::confused::confused:
יש מישהו שמבין בנושא ויכול לעזור לי?

• הוסף לסימניות
עם מה את מנסה להתקין? עם הדיסק שקבלת יחד?
או שהורדת?
אם הורדת, את בטוחה שברשותך הדרייבר הנכון?

• הוסף לסימניות
מה זאת אומרת הדרייבר הנכון?
עם הדיסק

• הוסף לסימניות
עם הלוח קבלת דיסק, התקנת אותו על המחשב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פנינה מ;2125736:

טוב אז זה יכול להיות אלף דברים..

תתחילי בלבטל את ההתקנה ולהתקין שוב, שימי לב שההתקנה מתבצעת כמו שצריך ושלא הופיעו שגיאות למיניהן..

לכאורה אם ההתקנה מסתיימת בהצלחה זה אמור לעבוד.

אם זה עדיין לא עובד אז אני ממליץ לך להוריד את הדרייבר (הדרייבר זו התוכנה שמאפשרת למחשב לקרוא את הלוח שלך.. בעקרון הדיסק אמור לעשות את זה..) מהאתר הרשמי של יצרן הלוח שלך.
היתרון הנו שדרך האתר שלהם יהיה לך את הגרסא המעודכנת של הדרייבר.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
ביטלתי התקנה והתקנתי דרייבר מעודכן שהורידה לי ניקית נחמדה.
עכשיו לנסות להתקין שוב את הדיסק שקיבלתי מהחברה?
מי יודע ויכול לעזור?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה