בעיות בהתקנת תוסף אלמנטור

• הוסף לסימניות
אני מלמדת וורדפרס בסמינר, כאשר הוא מותקן לוקאלית.
נתקלנו בבעיה בשימוש בתוסף אלמנטור:
-ברוב המחשבים עובד תקין.
-בחלק מהמחשבים, כשבוחרים בעריכת דף באמצעות אלמנטור הדף עובר למצב טעינה של אלמנטור, ונתקע שם.
-בחלק מהמחשבים הדף מגיע למצב של עריכה בעזרת אלמנטור, אולם לא מגיב לניסיונות גרירת אלמנטים לדף.

• הוסף לסימניות
הייתי מציע לוותר על אלמנטור.

זה סוג של לוקסוס, שלא ממש נצרך למי ששולט היטב בוורדפרס ובשפות הדפדפן.

האלמנטור ועוד תוספים מסוגו, מיועדים (לפי דברי המפתחים) למי שלא יודע קוד.

• הוסף לסימניות
תודה,
התברר כהתנגשות עם תוסף אחר.

ואגב, מדובר אכן בבנות שלא שולטות בקוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;2486768:
הייתי מציע לוותר על אלמנטור.

זה סוג של לוקסוס, שלא ממש נצרך למי ששולט היטב בוורדפרס ובשפות הדפדפן.

האלמנטור ועוד תוספים מסוגו, מיועדים (לפי דברי המפתחים) למי שלא יודע קוד.

אני אמנם נוגע בדבר, אבל אני חולק על הקביעה שלך שאלמנטור לא נצרך למשתמשים מקצועיים.

אלמנטור יכול לחסוך המון זמן גם לבוני אתרים מקצועיים ומנוסים ולאפשר להם להגיע לתוצאות ברמה גבוהה בהרבה פחות זמן ומאמץ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה