דרוש מידע בעיות בוואטסאפ עסקי, מישהו יכול לעזור?

• הוסף לסימניות
יש לנו חשבון ואטצאפ עסקי שמשום מה טוען על עמו שצריך לעדכן אותו בגרסה חדשה אבל אי אפשר לעדכן את הגרסה הזאת [''משהו השתבש'' -לפחות תבכה כשאתה אומר את זה...], כשכבר כן מצליחים, זה עובד כמה דקות בודדת ואז נכבה...
מי קופץ על הזכות לעזור לי בעניין?
או - מי מסכים בבקשה וברחמים מרובים לעזור לי?

• הוסף לסימניות
היכן מומחי הטכנולוגיה?
איך אפשר לתייג אותם?

• הוסף לסימניות
סליחה שאני מקפיץ את האשכול, חייב את זה בדחיפות.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
לפי ניסיון שלי עם מושגח פלוס, אתרוג ועוד כמה
בד"כ זה קשור לחסימה
להתקשר לשירות תמיכה שלהם

• הוסף לסימניות
יש לנו חשבון ואטצאפ עסקי שמשום מה טוען על עמו שצריך לעדכן אותו בגרסה חדשה אבל אי אפשר לעדכן את הגרסה הזאת [''משהו השתבש'' -לפחות תבכה כשאתה אומר את זה...], כשכבר כן מצליחים, זה עובד כמה דקות בודדת ואז נכבה...
מי קופץ על הזכות לעזור לי בעניין?
או - מי מסכים בבקשה וברחמים מרובים לעזור לי?
אולי הפעלה מחדש
לנו יש של הדרן

• הוסף לסימניות
זה עדיין לא עובד, אבל כבר יש מי שמתייחס לבקשה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה