כללי בעיות בייבוא קובץ וורד לאינדי

• פותח הנושא om
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הראשונה:
בסגנונות פסקה מופיע + על כל סגנון כאשר אני בוחרת בטקסט השייך אליו . כאשר אני מבקשת נקה דריסות/תו/ הכל הכיווניות של המילים משתנה. (שלום>םולש)
השנייה:
כל מיני סטיות לא הגיוניות של אותיות בתוך מילה המופיעות בגודל שונה/ גופן שונה או מילים בתוך פסקה כנ"ל.
(זה מה שראיתי בינתיים, אולי יהיו עוד)
מעוניינת לעלות על מקור הבעיה - ומה הכי פשוט ומהיר לעשות עם זה?

• הוסף לסימניות
א. בהגדרות סגנון הפסקה תשני את הכיוון ל Default במקום Left To Right
ב. אם זה לא מילים שאמורות להיות מודגשות, שונות וכו' - פשוט לנקות דריסות. אם יש בטקסט הדגשות מסויימות שכן צריך לשמור, לאתר אותן, לחפש ולהחליף לסגנון תו ואח"כ לנקות דריסות

• הוסף לסימניות
אני מנסה כרגע לשרשר טקסט שמגיע מקונטרול+P לתוך מסגרות משורשרות שמקורן במאסטר.
נתקתי את הראשונה אך זה לא עובד לי.
(כן עבד על קובץ אחר שניסיתי, לא על הרצוי הנוכחי)
מה יכולה להיות הבעיה?
תודה.

• הוסף לסימניות
או לחילופין:
האם יש דרך אחרת לשנות גודל מסגרת ובעצם לקשר למה שיש במאסטר טקסט שכבר שרשרתי לעמודים כאשר לא היתה שם מסגרת והוא יצר מסגרת משלו.
(יכולה למקם מחדש אך כבר בצעתי שינויים באינדיזיין עצמו)

• הוסף לסימניות
ועוד שאלה:
כשאני נמצאת במצב עריכת טקסט, הסמן זז לי בכיוון ההפוך כאשר אני משתמשת בחיצים במקלדת. ממה זה נובע? מה אני צריכה לשנות?

• הוסף לסימניות
מקפיצה לערב. עדיין מחפשת תשובה. תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י om;1899958:
ועוד שאלה:
כשאני נמצאת במצב עריכת טקסט, הסמן זז לי בכיוון ההפוך כאשר אני משתמשת בחיצים במקלדת. ממה זה נובע? מה אני צריכה לשנות?

כמדומני שככה זה בתוכנות אדובי באנגלית.
אני התרגלתי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י om;1899958:
ועוד שאלה:
כאשר כל הקבצים סגורים יש להיכנס - ל:
Edit > Preferences > Right to Left
ולשנות את תנועת סמן מ: Logical ל: Visual

• הוסף לסימניות
תודה רבה.
ולמישהו יש מושג לגביי הנ"ל? די דחוף לי.
נכתב ע"י om;1899808:
אני מנסה כרגע לשרשר טקסט שמגיע מקונטרול+P לתוך מסגרות משורשרות שמקורן במאסטר.
נתקתי את הראשונה אך זה לא עובד לי.
(כן עבד על קובץ אחר שניסיתי, לא על הרצוי הנוכחי)
מה יכולה להיות הבעיה?
תודה.

נכתב ע"י om;1899863:
או לחילופין:
האם יש דרך אחרת לשנות גודל מסגרת ובעצם לקשר למה שיש במאסטר טקסט שכבר שרשרתי לעמודים כאשר לא היתה שם מסגרת והוא יצר מסגרת משלו.
(יכולה למקם מחדש אך כבר בצעתי שינויים באינדיזיין עצמו)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה