בעיות בכביסה, צרות של עשירים

• הוסף לסימניות
יש לי בכביסה תופעה מוזרה, על הרבה פריטים מתוך מכונת ההרתחה, קרי לבן לבן לחלוטין, מופיעים כתמים אפורים, כמין שפיכות כאלו בצבע אפור, יש שאמרו לי שזה קורה מהמרכך, יש מצב? מה עושים כדי למנוע?
וכן לאחרונה אני מגלה חורים, פשוט חורים קטנים פה ושם בבגדים היוצאים מהמכונה, אתמול זה כבר ממש עיצבן כשגיליתי 2 חורים על חולצת טריקו חדשה.

הבו פתרונות לתעלומות......

• הוסף לסימניות
אצל אמא שלי גם היתה תקופה של חורים, בסוף הם גילו משהו שגרם את זה
הבעיה שאני לא נזכרת מה זה היה, זכור לי שזה נגרם מאיזה שפיץ או משהו כזה
תבדקי את חלל התוף

• הוסף לסימניות
מצטרפת לשאלת הכתמים:(
הכתמים מופיעים רק על טריקו

• הוסף לסימניות
אולי תבדקי את ענין המרכך, תקני מרכך בצבע לבן לכביסות האלו

• הוסף לסימניות
אצלי היתה תקופה של חורים קטנטנים, התקופה עברה יחד עם זה שהחלפתי סוג אבקת כביסה, הסקתי שזו הבעיה.

• הוסף לסימניות
אצלי כתמים אפורים שלא יורדים!!!
ככ מעצבן, כבר כמה בגדים יפים (ואחד מאד יקר!!) שהייתי צריכה לזרוק
יש למישהו פתרון???
אה, ואני לא משתמשת במרכך, רק עם אבקת כביסה של אריאל בדכ'
ולאו דוקא בהרתחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eg;1101746:
אצלי כתמים אפורים שלא יורדים!!!
ככ מעצבן, כבר כמה בגדים יפים (ואחד מאד יקר!!) שהייתי צריכה לזרוק
יש למישהו פתרון???
אה, ואני לא משתמשת במרכך, רק עם אבקת כביסה של אריאל בדכ'
ולאו דוקא בהרתחה

לגבי הכתמים- מנסיון יש להפחית את כמות האבקה , המים בישראל קשים ולא מצליחים לפרק את האבקה , כשנכנסים מים לאחר הכביסה הם לא מצליחם לפרק את הסבון וזה משאיר כתמים אני ניסיתי וזה עבר- הורדתי חצי מכמות האבקה, כבר יותר משנה וזה מצוין!, לגבי החורים, היתה לי בעיה כזאת בחודשים האחרונים, החלפתי מרכך וזה נעלם, לא ברור לי מה הקשר אך זאת המציאות:rolleyes:

• הוסף לסימניות
גם לי היתה תופעה כזו במכונה הקודמת, לפני כ-4 שנים קניתי מכונה חדשה ואז החלטתי לעבור לג'ל כביסה (של אריאל)ומאז אין כתמים אפורים. מצד שני יש לי בעיה מוזרה אחרת כל כמה כביסות, פתאום יש מכונ שהכביסה יוצאת עם ריח מאד לא נעים, אותו ג'ל כביסה, אותו מרכך ולא משאירה את הכביסה לישון במכונה, ולמרות זאת...

• הוסף לסימניות
ריח לא נעים נגרם לפעמים בגלל עומס יתר במכונה
כשממלאים מכונה צריך להזהר לא לדחוף רק להכניס כביסה [כבסים:rolleyes:]
עד שנראה מלא

אגב ג'ל כביסה מקסים לצבעוני כהה ולבגדי שבת עדינים
אבל בהרתחה הוא מסתפק בהבהרת הכתמים
ובנוסף מצ'פר את הכביסה בגוון אפרפר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אך;1101762:
גם לי היתה תופעה כזו במכונה הקודמת, לפני כ-4 שנים קניתי מכונה חדשה ואז החלטתי לעבור לג'ל כביסה (של אריאל)ומאז אין כתמים אפורים. מצד שני יש לי בעיה מוזרה אחרת כל כמה כביסות, פתאום יש מכונ שהכביסה יוצאת עם ריח מאד לא נעים, אותו ג'ל כביסה, אותו מרכך ולא משאירה את הכביסה לישון במכונה, ולמרות זאת...

יכול להיות שהפילטר לא נקי

נכתב ע"י pessi&chani;1101690:
וכן לאחרונה אני מגלה חורים, פשוט חורים קטנים פה ושם בבגדים היוצאים מהמכונה, אתמול זה כבר ממש עיצבן כשגיליתי 2 חורים על חולצת טריקו חדשה.

הבו פתרונות לתעלומות......

אצלי ג"כ היתה בעיה של חורים שהתעלמתי ממנה, אח"כ המכונה גם הפסיקה לסחוט והתברר שזו היתה תוצאה של משאבה שבורה.
אחרי החלפת המשאבה החורים לא חזרו ב"ה.

• הוסף לסימניות
כתמים

גם לי היו כתמים נוראיים על הבגדים, טכנאי אמר לי לשים חצי קילו של מלח לימון (כן חצי קילו) בתוך התוף של המכונה ולהפעיל על 30 מעלות לניקוי המכונה, וכן לנקות שת המגירה שלה מכל הכיוונים גם מלמעלה בתיקרה להוציא את המגירה מהמקום ולשפשף עם מברשת קטנה, עשית כעצתו ואכן מאז הבגדים יוצאים ללא כתמים בכלל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1101757:
לגבי הכתמים- מנסיון יש להפחית את כמות האבקה , המים בישראל קשים ולא מצליחים לפרק את האבקה , כשנכנסים מים לאחר הכביסה הם לא מצליחם לפרק את הסבון וזה משאיר כתמים אני ניסיתי וזה עבר- הורדתי חצי מכמות האבקה, כבר יותר משנה וזה מצוין!, לגבי החורים, היתה לי בעיה כזאת בחודשים האחרונים, החלפתי מרכך וזה נעלם, לא ברור לי מה הקשר אך זאת המציאות:rolleyes:
ופה אצלינו המים רכים וגם לי יש את בעית הכתמים!
ניקיתי את המכונה ולא עזר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gg;1101893:
יש דבר כזה קשים/רכים???
עוד לא אחזתי מים קשים ביד אף פעם למרות שאני מישראל:confused:

• הוסף לסימניות
עוד לא שמעתי על מכונה שמכבסת בקרח... אולי אני מהדור הקודם?

• הוסף לסימניות
מים קשים זה מים עם אבנית
( מה שמצטבר בתחתית הקומקום)

• הוסף לסימניות
את בטוחה שהחורים זה מהמכונה?
לפי מה שאת מתארת זה יכול להיות עש.

• הוסף לסימניות
גם אצלי היו כתמים אפורים שנעלמו אחרי שניקיתי היטב את המגירה ואת החלל שלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אך;1101762:

ריח לא נעים זה כביסה עמוסה מדי, שנשארת יותר מדי זמן במכונה.
ושימי לב שזה קורה בעיקר בכביסה כהה.
אני פתרתי את זה עם המרכך המרוכז של מקסימה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מולטימדיה ה;1101765:
ריח לא נעים נגרם לפעמים בגלל עומס יתר במכונה
כשממלאים מכונה צריך להזהר לא לדחוף רק להכניס כביסה [כבסים:rolleyes:]
עד שנראה מלא

אגב ג'ל כביסה מקסים לצבעוני כהה ולבגדי שבת עדינים
אבל בהרתחה הוא מסתפק בהבהרת הכתמים
ובנוסף מצ'פר את הכביסה בגוון אפרפר...

אריאל (יש מיוחד לכביסה כהה אבל אני משתמשת ברגיל)+ג'ל מסיר כתמים של שופרסל(מדהים)+כף רן והכביסה הלבנה יוצאת נהדר.(אחרי שקראתי בפטנט רשום על מיץ לימון טרי היתה תקופה שהוספתי גם את זה אבל נמאס לי לפני כל כביסה לבנה לסחוט לימונים...).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה