עזרה בעיות במוטוריקה עדינה אצל ילדים

• הוסף לסימניות
מחפשת המלצה על אשת מקצוע בכירה בתחומה לילד בן שמונה וחצי שמתקשה מאוד בכל הפעולות של מוטוריקה עדינה: אינו גוזר, אינו צובע בתוך צורה ממוסגרת והעצוב מכל: כותב ברמה של ילד בגן חובה ללא יכולת לפענח את הכתוב.

מחפשת משהי פרטית ולא דרך הקופה
בבני ברק

אודה מאוד למסייעים!

• הוסף לסימניות
בדקתם חולשה בחגורת הכתפיים?
בדר"כ כשיש חולשה כזאת זה גורם בדיוק לבעיות שציינת!

• הוסף לסימניות
בדקתם חולשה בחגורת הכתפיים?
בדר"כ כשיש חולשה כזאת זה גורם בדיוק לבעיות שציינת!

באבחון של רופא התפתחותי לא אמרו שיש חולשה בחגורת כתפיים אבל דרושה לי המלצה למי פונים בפועל לטיפול.

• הוסף לסימניות
אשמח לפירוט:

את ממליצה מניסיון?
איפה היא מקבלת?
איך מגיעים אליה? (נייד, מייל?)

היא מלווה את בתי כבר שנתיים.
מקצוענית ומסורה מאד, הרבה מעבר לרגיל, מלמדת גם בהתמחויות.
הקליניקה שלה באזור שכון ה'
שולחת לך את פרטי ההתקשרות עמה למייל (דומני שיש לי את הכתובת שלך).

• הוסף לסימניות
אילה שטרנסוס מדהימה!!!!! מקצועית!!!!! מומלצת בחום!!!!

• הוסף לסימניות
פה את יכולה למצוא מרפאות בעיסוק מקצועיות , ששמותיהן של שתיים מהם הוזכרו באשכול:

יש גם אפשרות לטיפול או ייעוץ און ליין אצל המטפלות המופיעות בקטגורית מטפלים און ליין בתפריט האתר.

• הוסף לסימניות
באבחון של רופא התפתחותי לא אמרו שיש חולשה בחגורת כתפיים אבל דרושה לי המלצה למי פונים בפועל לטיפול.

אני מבינה בתחום של חולשה בחגורת הכתפיים (הידרותרפיסטית במקצועי).
אם אין חולשה לפי האבחון אז זה לא התחום שלי. אם באמת אין קושי גם במוטוריקה גסה כמו טיפוס, ריצה, רכיבה על אופנים וכד' כנראה זה בעיה במוטוריקה עדינה (כשרשמת שיש בעיה קשה בכתיבה קפץ לי מיד כי הרבה פעמים בעיה ספציפית של כתיבה נגרמת רק בגלל חולשה בחגורת הכתפיים).
לי אישית אין נסיון עם ילדים שיש להם בעיית מוטוריקה עדינה.

הצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
אפשר להתייעץ עם רחלי איצקוביץ מומחית בספורט טיפולי עם וותק של 17 שנה והמוני ילדים שטיפלה בהם בהצלחה.
הטלפון שלה 0527600955

• הוסף לסימניות
אפשר להתייעץ עם רחלי איצקוביץ מומחית בספורט טיפולי עם וותק של 17 שנה והמוני ילדים שטיפלה בהם בהצלחה.
הטלפון שלה 0527600955
האשכול הזה הוא מ2020.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה