השקעות בעיות במשיכת הכסף?!

• הוסף לסימניות
אם אני מושך סכום של כ50000 צריך לעדכן את הבנק כדי שלא יעשו בעיות עם זה?

• הוסף לסימניות
לא נכון.
חשבון שפתחת דרך הרשת, ולא הפכת אותו ל'פתוח' מעולם - מקבל רק מהחשבון המקורי.
אין לבנק שום דרך לדעת כיצד פתחת את החשבון, או האם הפכת אותו ל'פתוח' ברבות הימים.

(להפוך ל'פתוח' - להזדהות בפני הברוקר, או ע"י פנים אל פנים, או ע"י שליחת מסמכים חתומים בדואר. ראיתי כאלו שסיפרו שהיום אפשר גם דרך שיחת וידיאו.)
דוקא זה יכול להיות פיתרון טוב, אני אשאיר את החשבון סגור וככה לכאורה יספיק המסמך שמאשר את זה שהחשבון אינו פתוח.
(לדעתי הפתרון לעבור לבנק הוא הכי יעיל)

• הוסף לסימניות
דוקא זה יכול להיות פיתרון טוב, אני אשאיר את החשבון סגור וככה לכאורה יספיק המסמך שמאשר את זה שהחשבון אינו פתוח.
(לדעתי הפתרון לעבור לבנק הוא הכי יעיל)
לא יודע האם יש כזה מסמך, ק"ו מסמך שמאשר שאף פעם החשבון לא היה פתוח (ניתן לסגור מחדש אחרי הפתיחה).
(הבנקים והברוקרים בארץ נוטים שלא ליצור מסמך לפי דרישתך.
אם יש כזה מסמך רשמי - ינפיקו לך.
אם לא - הם לא ינפיקו לך מסמך, גם אם יודו לך אלף פעמים שהנתון נכון)

• הוסף לסימניות
לא יודע האם יש כזה מסמך, ק"ו מסמך שמאשר שאף פעם החשבון לא היה פתוח (ניתן לסגור מחדש אחרי הפתיחה).
תכל'ס מה עושים?
מישהו יודע להגיד פתרון אחת ולתמיד?

• הוסף לסימניות
תכל'ס מה עושים?
מישהו יודע להגיד פתרון אחת ולתמיד?
אני מניח שיש מסמך רשמי המתאר את הפעולות שבוצעו בחשבון ואת המס ששולם
וזה לכאורה אמור לפתור את הבעיה
ואולי לזה התכוין @השקעות R הון כשכתב:
מי שהכל הכסף שלו לבן והוא שילם מס רווח הון
לא יתקשה להגיש את המסמכים.

• הוסף לסימניות
אני מניח שיש מסמך רשמי המתאר את הפעולות שבוצעו בחשבון ואת המס ששולם
בברוקרים ישראלים [שמנכים מס במקור] יש בהחלט מסמך רשמי על המס ששולם בכל שנה.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה