דוקא זה יכול להיות פיתרון טוב, אני אשאיר את החשבון סגור וככה לכאורה יספיק המסמך שמאשר את זה שהחשבון אינו פתוח.לא נכון.
חשבון שפתחת דרך הרשת, ולא הפכת אותו ל'פתוח' מעולם - מקבל רק מהחשבון המקורי.
אין לבנק שום דרך לדעת כיצד פתחת את החשבון, או האם הפכת אותו ל'פתוח' ברבות הימים.
(להפוך ל'פתוח' - להזדהות בפני הברוקר, או ע"י פנים אל פנים, או ע"י שליחת מסמכים חתומים בדואר. ראיתי כאלו שסיפרו שהיום אפשר גם דרך שיחת וידיאו.)
לא יודע האם יש כזה מסמך, ק"ו מסמך שמאשר שאף פעם החשבון לא היה פתוח (ניתן לסגור מחדש אחרי הפתיחה).דוקא זה יכול להיות פיתרון טוב, אני אשאיר את החשבון סגור וככה לכאורה יספיק המסמך שמאשר את זה שהחשבון אינו פתוח.
(לדעתי הפתרון לעבור לבנק הוא הכי יעיל)
תכל'ס מה עושים?לא יודע האם יש כזה מסמך, ק"ו מסמך שמאשר שאף פעם החשבון לא היה פתוח (ניתן לסגור מחדש אחרי הפתיחה).
(הבנקים והברוקרים בארץ נוטים שלא ליצור מסמך לפי דרישתך.
אם יש כזה מסמך רשמי - ינפיקו לך.
אם לא - הם לא ינפיקו לך מסמך, גם אם יודו לך אלף פעמים שהנתון נכון)
(הבנקים והברוקרים בארץ נוטים שלא ליצור מסמך לפי דרישתך.
אם יש כזה מסמך רשמי - ינפיקו לך.
אם לא - הם לא ינפיקו לך מסמך, גם אם יודו לך אלף פעמים שהנתון נכון)
אני מניח שיש מסמך רשמי המתאר את הפעולות שבוצעו בחשבון ואת המס ששולםתכל'ס מה עושים?
מישהו יודע להגיד פתרון אחת ולתמיד?
מי שהכל הכסף שלו לבן והוא שילם מס רווח הון
לא יתקשה להגיש את המסמכים.
בברוקרים ישראלים [שמנכים מס במקור] יש בהחלט מסמך רשמי על המס ששולם בכל שנה.אני מניח שיש מסמך רשמי המתאר את הפעולות שבוצעו בחשבון ואת המס ששולם
דיברתי בבירור על הרעיון שלו למסמך אחר, שים לב.אני מניח שיש מסמך רשמי המתאר את הפעולות שבוצעו בחשבון ואת המס ששולם
וזה לכאורה אמור לפתור את הבעיה
ואולי לזה התכוין @השקעות R הון כשכתב:
שמתי לב.דיברתי בבירור על הרעיון שלו למסמך אחר, שים לב.
תכל'ס מה עושים?
מישהו יודע להגיד פתרון אחת ולתמיד?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //