- הוסף לסימניות
אצלי מגיע מהם הדברים הרבה יותר מהר מאלי אקספרס.
עשיתי הזמנה לפני יומיים, ואתמול היא כבר נשלחה.
עשיתי הזמנה לפני יומיים, ואתמול היא כבר נשלחה.
10 ימים עד הביתמישהו יודע מה המצב היום של המשלוחים- תוך כמה זמן בערך מגיע ואם זה משנה מה מחיר ההזמנה?
לפני שנה וחצי הזמנתי מהם והגיע לי תוך ארבעה ימים, אבל אז גם לא היה מינימום הזמנה- אז בטח דברים השתנו קצת...
אני רוצה ללחוץ על זירוז משלוח אבל מפחדת שזה יפעיל אותם בצורה לא יעילה ובסוף אני אפסיד מזה,
אשמח לשמוע ממי שמכיר!
עם זירוז או בלי?10 ימים עד הבית
אני חושבת שבשניהם,עם זירוז או בלי?
נשלח לפני שעתיים (תוך 23 ש' מביצוע ההזמנה-לפי דבריהם זה מהיר יותר מרוב החבילות שנשלחות.. )אני חושבת שבשניהם,
לא שמתי לב שיש הבדלים
מעניין אם גם יגיע מהר יותר,נשלח לפני שעתיים (תוך 23 ש' מביצוע ההזמנה-לפי דבריהם זה מהיר יותר מרוב החבילות שנשלחות.. )![]()
לא מצאתי את האשכול בזמן, אז רק עכשיו-מעניין אם גם יגיע מהר יותר,
תעדכנו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים