בעיות בסאונד בפרימייר cc

• הוסף לסימניות
אני עורכת סרט בפרימייר
כמה קטעי וידאו "נעלמו" לפרימייר:
צפה בקובץ המצורף 337457
כשאני מנסה לקשר אותם חזרה בlink media הוא מביא לי את ההודעה הבאה:
צפה בקובץ המצורף 337458

בפועל- יש לסרט סאונד כשאני מפעילה אותו במדיה פלייר, אבל בפרימייר הוא איבד את הסאונד.
מישהו יודע מה עושים?
בתודה

קבצים מצורפים

• ח.PNG
    ח.PNG
    KB 11.8 · צפיות: 16
  • סאונד.PNG
    סאונד.PNG
    KB 4.4 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
---

• הוסף לסימניות
פליז

• הוסף לסימניות
בהודעה מס' 2 חשבתי שהסתדרתם...

בעיה מרגיזה ומוכרת!
הפתרון היחיד שעבד עד היום היה לנסות ולהמיר את הקובץ לפורמט אחר לפני הייבוא לפרימייר.
קצת מתיש, ולא תמיד מצליח בניסיון הראשון:rolleyes:

כאפשרות שניה, אפשר להוציא את האודיו ולהמיר אותו בנפרד, ולצרף בפרימייר.
החיסרון הוא בצורך לסנכרן אותם יחד אחר כך [אם זה קריטי].

בשורות טובות!

• הוסף לסימניות
מה הסיומת של קובץ הוידאו?

• הוסף לסימניות
mp4

• הוסף לסימניות
לי היה את אותה בעיה עם קבצים בסיומת MTS
אני יכולה לתת לך שם וטלפון של טכנאי מוצלח שסידר לי את זה
052-7141121 - צביקה ברנשטיין

• הוסף לסימניות
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה