כללי בעיות בעברית אנגלית ב אדובי אין דיזיין 6

• פותח הנושא cgk
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
חברי היקרים מי שיכול לעזור לי אודה לו מאד, זה דחוף לי!!!
קניתי באריג'נט את תוכנות אדובי 6 עם תמיכה בעברית, ובאין דיזייאן יש לי בעיה כשאני מכניס טבלה והופכים אותו לטקסט אז או שהעברית משתגע מישר להפוך ואני צריך לכתוב בצורה הפוכה, או שאני מסדר את האנגלית אז העברית, וזה קורה לי גם בגזור והדבק מוורד או אקסל, ואני בסיומי שלב של עריכת ספר וזה ממש דחוף לי,

תודה מראש למי שיכול לעזור לי ויתברך מן השמים

גיטי

• הוסף לסימניות
חברי הפורום היקרים
אני מחכה לעזרתכם אנא מי יודע משהו או יכול לעזור?

• הוסף לסימניות
תבדוק שאתה משתמש ב-World-ready Paragraph Composer בכל פסקה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה ענקית עזרת לי מאד מאד; אני כולי מלאה הכרת הטוב אליך כי זה היה לי דחוף מאד. וגם חברה שלי גרפקיאית שאלה את המורה שלה ולא ידעה וכן עוד כמה חברות .

תתברך מן השמים בכל טוב
גיטי

• הוסף לסימניות
אמן, תודה. שמחתי לעזור.

יש גם אופציה ב-Type>Apply Adobe World Ready Composers שמעביר את הכל ל-World Ready Composer בכל המסמך בבת אחת. אני כמעת לא משתמש בזה, אבל טוב לדעת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה