בעיות בעקבות התקנת מנהל התקן מתאם תצוגה

• הוסף לסימניות
מדובר במחשב נייח עם לוח אם של גיגביט דגם GA-H87M-HD3
התקנתי מנהל התקן Intel VGA Driver וכמו שהומלץ באתר של גיגביט עבור וינדוס 7 64 ביט

ואחרי ההתקנה אין אפשרות לעבור למצב שינה, הסרתי את ההתקנה ואפשרות מצב שינה חזרה.

יש למישהו הסבר לתופעה?
מצד אחד אני חייב את המצב שינה ומצד שני בלא המנהל התקן אין כלל אפקטים של AERO שזה מאוד שימושי.

תודה לכולם.

• הוסף לסימניות
לא עזר, התופעה חוזרת על עצמה, לאחר ההתקנה אין אפשרות לעבור למצב שינה.
יכול להיות שאני צריך כרטיס מסך?

• הוסף לסימניות
כל שאר הדרייברים התקנת?
בעיקר ה inf של אינטל

• הוסף לסימניות
עשיתי פירמוט וכדי לאבחן את הבעיה של המצב שינה לא התקנתי שום דרייברים, רק מה שהותקן מעצמו על ידי וינדוס, וככה בעצם שמתי לב שהדריבר של המתאם תצוגה גורם את הבעיה, מה זה INF ?

• הוסף לסימניות
אני ממליץ שתתקין את כל הדרייבירם , בלעדי חלק מהם מצב שינה לא יעבוד טוב

• הוסף לסימניות
התקנתי כל מה שרק אפשר, וזה לא עזר,
הלכתי לטכנאי והוא אמר שכנראה הכרטיס מסך שמובנה בלוח לא תומך במצב שינה, בקשתי שיציע לי כרטיס מסך שכן תומך, אבל הוא לא ידע לומר לי בוודאות איזה כרטיס מסך תומך במצב שינה, אולי מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
זה שטויות במיץ גזר, גם מסברה וגם מידיעה.
מה , באמת נראה לך שאינטל לא ידאגו שהכרטיס מסך של כל המעבדים שלהם לא יתמוך במצב שינה ??
תכלס זה הכרטיס מסך הכי נפוץ בעולם , זה אותו כרטיס גם ברוב המחשבים הניידים וכו
וגם מידיעה, במו ידי התקנתי עשרות רבות של מחשבים על בסיס HASWELL וכולם עובדים טוב במצב שינה (אני בטוח שאם הייתה בעיה הייתי כבר שומע מהלקוחות.....)

אני לא יכול להתייחס ספציפית למקרה שלך , אבל אם עשית כמו שצריך את ההתקנה של הדרייברים ואין שום תוכנה נוספת על המחשב שמותקנת , אני הייתי פונה למי שמכר את המחשב שיתן תמיכה .
במידה וזה לא אפשרי אני בטוח שטכנאי בינוני ומעלה יוכל להתמודד עם הבעיה.

• הוסף לסימניות
הבעיה שאותו טכנאי שדיברתי איתו הוא הטכנאי שמכר את המחשב...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה