כללי בעיות בצרוף קבצים למיילים בג'ימייל, כרום

• הוסף לסימניות
מאז שהתחלתי להשתמש בכרום יש לי בעיות עם ג'ימייל (הלו, כרום שייכת לגוגל, זה לא אמור לקרות!).
העלאת קבצים מצורפים למייל לוקחת זמן רב, פעמים רבות נכשלת וצריך לנסות שוב, או כמעט מסתיימת ואז מתחילה מחדש.

אשמח לשמוע אם מישהו נתקל בבעיה, ואיך אפשר לפתור את זה.

• הוסף לסימניות
אני גם סבלתי מזה תקופה ארוכה
הגעתי למצב שקבצים ששוקלים 50 ק"ב שלחתי דרך ג'מבו מייל

ניסיתי לא מעט להתקין מחדש, נאדה.

עברתי לפיירפוקס ומאז, שקט!

• הוסף לסימניות
בהחלט נתקלתי בבעיה של צרוף קבצים ובעיות נוספות בגוגל כרום, כגון: באמצע הוא מתחלף לאנגלית ושום אמצעי לא מחזיר אותו לעברית.
עם כל הצער, עברתי בחזרה לאקספלורר עד שהבעיה תיפתר:confused:

• הוסף לסימניות
אקספלורר היה נורא עוד יותר.
דויד_א, אתה טוען שהכל מושלם בפיירפוקס?
אם כן אשקול, למרות שכבר נקשרתי למדי לכרום... (כזו אני, סנטימנטלית, נקשרת רגשית לדפדפנים...)

• הוסף לסימניות
גם לי לקח זמן לעזוב את כרום (הוא קליל ונח)

פיירפוקס מושלם! (הוא רקנראה מסובך)

• הוסף לסימניות
משתמש בכרום כמעט מיום היווסדו
לא זכורות לי בעיות ספציפיות בג'ימייל יותר מאשר בדפדפנים אחרים. בד"כ עובד אצלי חלק.

• הוסף לסימניות
אין על פיירפוקס. אני שנים עובדת רק עליו!
(ואגב, יש שם דרך מצויינת לצרף קבצים בגמייל, פשוט גוררים מהתיקייה ישירות לדפדפן)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;775444:

WOW
זה גדול!!
לא ידעתי!!!
תנק יו!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;775444:
זה קיים גם בכרום.

לא נתקלתי בשום בעיה חוץ מעברית שנהפכת לאנגלית.

• הוסף לסימניות
לא נתקלתי בבעיות.
ואגב, גם בכרום אפשר לגרור ישירות מהתקיה לדפדפן, רק לשחרר במקום המתאים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;775444:
גם אני משתמש פיירפוקס כבר המון זמן וקצת קשה לי עם כרום, אבל יכולת הגרירה לתוך הדפדפן קיימת גם בכרום, אם איני טועה רק אקספלורר לא תומך בזה עדיין (או שאולי כבר שיפרו את זה)

• הוסף לסימניות
רק לי הג'מייל בכרום לא נפתח בכלל??? (משבוע שעבר אני מחכה שמישהו יפתח נושא...)
מופיע לי שהאתר לא מאובטח.
אני מתארת לי שהבעיה ברימון. אבל אין לי כח להתקשר אליהם... לכן עברתי לפיירפוקס, הבעיה שעדין לא התקנתי תוספים. לכן זה קצת מסורבל לי.
(נכון, לפני שזה הופיע לי, גם לי היו בעיות בהעלאת קבצים.)

• הוסף לסימניות
איזה תוספים חסרים לך? אוכל להמליץ לך על מה שאני מכיר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;775553:
איזה תוספים חסרים לך? אוכל להמליץ לך על מה שאני מכיר

אצלי למשל,
הוא כל הזמן כותב לי משו על פלאש.
בפרוג למעלה תמיד יש כזה סטריפ שקופץ.. אצלי הוא מסומן כך:
העליתי צילום מסך.
אני מבקשת מנתיב שיפתחו לי את הקישור שהוא נותן והם לא עושים אתזה.
מה הבעיה.
ולמה זה כך? תודה.

קבצים מצורפים

• ל2.JPG
    KB 84.4 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
הבעיה היא שצריך להתקין את פלאש לפיירפוקס, היות ונתיב ואתרוג חוסמים את הכתובת הזאת אז הוא לא מצליח להוריד את התוסף בצורה אוטומטית ולכן מה שנשאר זה להוריד דני מהאתר של אדובי.
הלינק הישיר נמצא פה, בוחרים את המערכת המדוברת, מסמנים לו את האופציה הראשונה בצעד השני ומתקינים את הקובץ
http://get.adobe.com/flashplayer/otherversions/

• הוסף לסימניות
לא יודעת מה אתם רוצים מהכרום,
אין עליו!

מעולם לא נתקלתי בבעיות בהעלאת קבצים, או בהיפוך מאנגלית לעברית וכו.
והוא מהיר וכייפי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;775595:
לא יודעת מה אתם רוצים מהכרום,
אין עליו!

מעולם לא נתקלתי בבעיות בהעלאת קבצים, או בהיפוך מאנגלית לעברית וכו.
והוא מהיר וכייפי

אל תפתחי פה......
מאחלת לך שלא תיפגשי בבאג האנגלית בקרוב,
הוא מהיר וכייפי ונחמד וטוב עד שהאנגלית משתלטת עליך.... ואז-------:mad::):mad::)

• הוסף לסימניות
ואז יוצאים מהאינטרנט (אצלי נתיב) וחוזרים וזה מסתדר, בעזרת ה' יתברך!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;775416:
מאז שהתחלתי להשתמש בכרום יש לי בעיות עם ג'ימייל (הלו, כרום שייכת לגוגל, זה לא אמור לקרות!).
העלאת קבצים מצורפים למייל לוקחת זמן רב, פעמים רבות נכשלת וצריך לנסות שוב, או כמעט מסתיימת ואז מתחילה מחדש.

אשמח לשמוע אם מישהו נתקל בבעיה, ואיך אפשר לפתור את זה.

אם אני מבין נכון, הרי שמדובר בגלישה באינטרנט אתרוג/נטצח (לא בנתיב, למרות שגם שם הבעיה קיימת, כמו שאסביר בהמשך)
לאחרונה גוגל הפכה את כל האתרים שלה ל'אתרים מאובטחים' כולל חיפוש בגוגל תמונות, גוגל פלוס וכו', המציאות הזו יצרה לחברות הסינון בעיה להיכנס לאתר מאובטח ולסנן בתוכו, לכן הם פיתחו תוסף שהתקנתו מאשרת להם להפעיל את הפילטר גם באתר מאובטח.
אחרי שעות מורטות עצבים של נסיונות ושיחות עם נציגי שירות, ובדיקה בכל חברות האינטרנט המסונן, הבנתי שעקב רמת האבטחה הגבווה של כרום,הוא דוחה את התוסף הזה בכל פעם מחדש, למרות שבעל המחשב נותן לו אישור רשמי לפעול, וההתנגשות הזו היא שורש הבעיות בהעלאת קבצים.
אלא שמבירור אצל משתמשי נתיב הבנתי שלמרות שגם אצלם יש סינון באתרים מאובטחים ברגע שנתקע הגימייל מפעילים מחדש את תוכנת נתיב והכל בא על מקומו בשלום.
ואז גיליתי את הסוד, בתוכנה של נתיב שנדרשים להפעיל בכל כניסה לאינטרנט, מותקן התוסף באופן אוטמטי, כך שגם אם כרום דחה אותו הוא מותקן מחדש.
ולכן משתמשי נטצח או אתרוג שנתקלים בבעיה צריכים פשוט להתקין אותו מחדש וליהודים תהיה אורה.

זה הכתובת להורדת התוספים:
אתרוג/רימון
נטצח
נתיב כאמור מסודרים בכל הפעלה של התוכנה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה