כללי בעיות בצרוף קבצים למיילים בג'ימייל, כרום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קופירייט;775700:
אם אני מבין נכון, הרי שמדובר בגלישה באינטרנט אתרוג/נטצח (לא בנתיב, למרות שגם שם הבעיה קיימת, כמו שאסביר בהמשך)
לאחרונה גוגל הפכה את כל האתרים שלה ל'אתרים מאובטחים' כולל חיפוש בגוגל תמונות, גוגל פלוס וכו', המציאות הזו יצרה לחברות הסינון בעיה להיכנס לאתר מאובטח ולסנן בתוכו, לכן הם פיתחו תוסף שהתקנתו מאשרת להם להפעיל את הפילטר גם באתר מאובטח.
אחרי שעות מורטות עצבים של נסיונות ושיחות עם נציגי שירות, ובדיקה בכל חברות האינטרנט המסונן, הבנתי שעקב רמת האבטחה הגבווה של כרום,הוא דוחה את התוסף הזה בכל פעם מחדש, למרות שבעל המחשב נותן לו אישור רשמי לפעול, וההתנגשות הזו היא שורש הבעיות בהעלאת קבצים.
אלא שמבירור אצל משתמשי נתיב הבנתי שלמרות שגם אצלם יש סינון באתרים מאובטחים ברגע שנתקע הגימייל מפעילים מחדש את תוכנת נתיב והכל בא על מקומו בשלום.
ואז גיליתי את הסוד, בתוכנה של נתיב שנדרשים להפעיל בכל כניסה לאינטרנט, מותקן התוסף באופן אוטמטי, כך שגם אם כרום דחה אותו הוא מותקן מחדש.
ולכן משתמשי נטצח או אתרוג שנתקלים בבעיה צריכים פשוט להתקין אותו מחדש וליהודים תהיה אורה.

זה הכתובת להורדת התוספים:
אתרוג/רימון
נטצח
נתיב כאמור מסודרים בכל הפעלה של התוכנה

קופירייט, תודה.
אני אכן ברימון.
יש משמעות היכן מתקינים?
כי נכון לכרגע אני לא רואה שום שינוי...

• הוסף לסימניות
מה לגבי שזה נתקע על מצב אנגלית?

• הוסף לסימניות
אני בדקתי את הענין עם רימון, והם מיד ידעו במה מדובר, והורידו איזושהיא חסימה של גימייל, ומאז הכל בסדר.

• הוסף לסימניות
אפרופו עניין האבטחה, אני ברימון ובשבוע -שבועיים האחרונים כל פעם שאני נכנסת לאתרי גוגל/גמייל באקספלורר מופיע לי אזהרת אבטחה, זה מקשה נורא על העבודה, מה עושים עם זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;775711:
קופירייט, תודה.
אני אכן ברימון.
יש משמעות היכן מתקינים?
כי נכון לכרגע אני לא רואה שום שינוי...

לחיצה על קובץ ההתקנה> הפעל > אישור
כדאי להפעיל את הדפדפן מחדש, ואפילו את המחשב לפי דברי התמיכה.

נכתב ע"י דרך אגב;775717:
אני בדקתי את הענין עם רימון, והם מיד ידעו במה מדובר, והורידו איזושהיא חסימה של גימייל, ומאז הכל בסדר.

מה שהם מורידים זה את הצורך לסינון באתרים מאובטחים. אבל הבעיה שאז אין לך סינון בגוגל תמונות...
ואגב, רק רימון יכולים לעשות את זה כי באתרוג ועדת הרבנים לא מאפשרת להוריד את הסינון.

נכתב ע"י sarit_f;775719:
אפרופו עניין האבטחה, אני ברימון ובשבוע -שבועיים האחרונים כל פעם שאני נכנסת לאתרי גוגל/גמייל באקספלורר מופיע לי אזהרת אבטחה, זה מקשה נורא על העבודה, מה עושים עם זה?

מתקינים את התוסף המדובר, בשביל זה הוא מיועד.
ראה כאן:
http://members.neto.net.il/?a=members/cert

• הוסף לסימניות
אפשר להתחרט?

אם מורידים את התוסף הזה של רימון ואז הוא יתחיל לסנן לי באתרים מאובטחים, אם אני רואה שזה לא טוב לצרכים שלי אני אוכל אח"כ להחזיר את המצב לקדמותו?
פשוט אני זקוקה להורדות תמונות באופן אינטנסיבי, כך שאני לא יכולה עם זה שהם חוסמים את גוגל תמונות לגמרי, ומצד שני המצב העכשוי של חוסר הסינון מזעזע...
-מי שהוריד את התוסף, זה אכן פתר את הבעיה של צירוף קבצים בכרום?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה