בעיות ב boot

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה במחשב הנייד שהוא פשוט לא מזהה את הדיסק קשיח, ולעיתים גם לא את הכונן דיסקים.
הוא נותן הודעה no cable connection, ואיך שזה נראה הוא מחפש את כל האופציות לבוט עד שמגיע לבוט דרך האינטרנט ולא מצליח.
הכנסתי דיסק התקנה של windows, ואז קרה דבר מוזר.
הוא לא נתן לי תיקון אוטו' של בעיות אתחול וגם דרך שורת הפקודה כל פקודות ה bootrec לא עזרו, אבל כשדיסק ההתקנה בפנים הוא מעלה את מערכת ההפעלה כאילו לא קרה כלום.
זה נראה בעיה ב mbr כי הדיסק קשיח עולה ועובד רגיל כשדיסק ההתקנה בפנים (כנראה שהוא לוקח את הקבצים הפגומים מדיסק ההתקנה), מאידך אני לא מצליח לסדר באמצעות תיקון mbr וגם הכונן דיסקים לעיתים מגמגם.
אני מקוה שהייתי מספיק מובן.
אשמח מאוד לכל עזרה

• הוסף לסימניות
זה לא נשמע קשור לMBR.
עדכון ביוס יותר נשמע שיעזור.

• הוסף לסימניות
ננסה.
איפוס ביוס גם יעזור לדעתך?

• הוסף לסימניות
למה לא לעדכן? אין עדכון נוסף?
איפוס גם יכול לעזור.

• הוסף לסימניות
נבדוק.
אני פשוט קצת חושש לעשות עדכון ביוס, אף פעם עוד לא יצא לי לעשות.
תודה בכל אופן.

• הוסף לסימניות
אם אף פעם לא עשית אז אל תעשה. פאשלה קטנטונת והמחשב לפח הקרוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1698448:
אם אף פעם לא עשית אז אל תעשה. פאשלה קטנטונת והמחשב לפח הקרוב.

לכן שאלתי על איפוס.
אגב, כטכנאי תמיד יש פעם ראשונה, לא?;)
מתי הייתה הפעם הראשונה שלך?
המחשב הלך אז לפח?

• הוסף לסימניות
מי אומר לך שלא ישבו לי על הראש שלא אעשה טעויות...

• הוסף לסימניות
טוב, הבעיה נפתרה בדרך פשוטה ומקורית.
היום בבוקר פרצו לי הביתה וגנבו את המחשב, ובא לציון גואל.

• הוסף לסימניות
המקום ימלא חסרונך.
תגיד לגנב להמשיך את האשכול כאן.... ושאם הוא לא טכנאי, שלא יעשה לבד , עדכון ביוס, כי יכול להיות שכל הסחיבה שלו היתה לשוא...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משה 1;1701148:
טוב, הבעיה נפתרה בדרך פשוטה ומקורית.
היום בבוקר פרצו לי הביתה וגנבו את המחשב, ובא לציון גואל.

מקווה שזה מחשב יקר ויש ביטוח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה