בעיות גלישה, בכניסה לג'ימייל

• הוסף לסימניות
גם אצלי בזק נטפרי והבעיה ביום רביעי כפי שמציינים כאן.
בינתיים לא טופל, אולי קצת יותר מהיר אבל עדיין קשה מאוד לעבוד ככה.
דיברתי אתמול עם בזק, הם אמרו שיחליפו לי נתב.
מוזר שהם לא מסונכרנים שיש כאן בעיה רחבה יותר, כפי שנכתב כאן.

• הוסף לסימניות
התקשר אלי כעת נציג בזק,
ביקש שאבדוק אם כעת הכל תקין,
ואכן הכל זורם מצויין,

אין לי מושג אם הם עוברים לקוח לקוח, או שהתקלה תוקנה
מוזר, אצלי עדיין תקוע, בדיוק מתקשר ליוסי תקשורת

• הוסף לסימניות
גם אצלי אין מייל,
[אני לא בבזק, הראל תקשורת עם סים של סלקום]
מה קרה?

• הוסף לסימניות
אצלי אין מייל והחיפוש בגוגל מושבת למעט כמה אתרים,הבעיה היא בהראל,אין שם מענה הטלפון מנותק!

• הוסף לסימניות
אצלי אין מייל והחיפוש בגוגל מושבת למעט כמה אתרים,הבעיה היא בהראל,אין שם מענה הטלפון מנותק!
אצלי אותו סיפור, צרת רבים חצי נחמה... [אמנם נחמת שוטים, אבל לפחות לדעת שזה לא תקלה אצלך]
כנראה המערכת שלהם קרסה מרוב פניות

• הוסף לסימניות
דיברתי עם טכנאי מחשבים הוא אמר לי שזה בעיה כלל ארצי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה