זה לא כ"כ רלונתי כי הגננת של הילד ביקשה את העזרה ולא ההורים,נכתב ע"י TIP X;588026:יש מרפאה לבעיות אכילה בכל קופ"ח שמכבדת את עצמה. תתקשרו למוקד ותבררו לגבי מקום מגוריכם.
גם אני חושבת שחייבים בכל מצב שיתוף פעולה מלא עם ההורים, אבל כאן זה סיפור שונה ולא נראה לי שמתאים כאן להסביר בדיוק מה הבעיה בין הגננת להורים, אבל כן מדובר בהורים טובים שמנסים לטפל בדרכים משלהם. הגננת היא גננת מאוד מסורה שבסך הכל כואב לה לראות את הילד כך ורוצה להתיעץ עם איש מקצוענכתב ע"י מי;588255:אני לא כל כך חושבת שיש מקום להתערבות של הגננת בלי שיתוף פעולה מצד ההורים. מה גם, שיש להניח ש esty_s צודקת, ויש כאן בעיות עמוקות הרבה מעבר לבעיה הספציפית הזו.
הגננת יכולה לנסות להאכיל בדרכי נועם בזמן שהילד תחת אחריותה, מעבר לכך האחריות היא של ההורים, ואין מקום להתערבות הגננת. אם מדובר במצב בו הגננת חוששת שההורים אינם ממלאים את חובתם נאמנה, יש מקום לשקול לפנות לשרותי הרווחה.
(אני גם לא חושבת שאיש מקצוע רציני יסכים לשתף פעולה עם גננת. זה נוגד כל אתיקה מקצועית)
מאותה סיבה שיש רופא אף אוזן גרון- האף האוזן והגרון קשורים אחד לשני וכשיש בעיה באחד מהם היא משפיעה גם על האחריםנכתב ע"י bhj;588426:סתם מעניין לשמוע, לא ספציפית לנושא זה,
אני שמעתי על ילדה שלא אכלה מוצקים, רק מעדנים וכד'...
והבעיה נפתרה אחרי ניתוח כפתורים!!!!!!!!!!
הקשר לא ברור.
נכתב ע"י 22;588369:גם אני חושבת שחייבים בכל מצב שיתוף פעולה מלא עם ההורים, אבל כאן זה סיפור שונה ולא נראה לי שמתאים כאן להסביר בדיוק מה הבעיה בין הגננת להורים, אבל כן מדובר בהורים טובים שמנסים לטפל בדרכים משלהם. הגננת היא גננת מאוד מסורה שבסך הכל כואב לה לראות את הילד כך ורוצה להתיעץ עם איש מקצוע
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים