כללי בעיות זיכרון באילוס' דחוףף

• פותח הנושא etyb
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני עובדת על קובץ באילוס',בגלל בעיות בעבר וידיעה שהקבצים כבדים,סגרתי הכל מלבד קובץ זה. מה שקורה שאני לא מצליחה לסגור אותו .כותב לי משהו בנוסח: שגיאה לא מוכרת,אין מספיק זיכרון זיהוי 108, כשבדקתי את הביצועים הזיכרון RAM מגיע רק לפחות מחצי מהקיבולת שלו.
מה עוד אני יכולה לעשות?
זה ממש תוקע!:mad:
יש פתרונות זמניים עד לקנית מחשב בקרוב?:confused:
תודה מיוחדת לכל העונים

• הוסף לסימניות
רק מCS 6 ומעלה יש גישה לכל הזיכרון של המחשב.
האם אתה בCS6.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 5127109;2174116:
רק מCS 6 ומעלה יש גישה לכל הזיכרון של המחשב.
האם אתה בCS6.

לא הבנתי .יש לי cs5

• הוסף לסימניות
אז זה אומר שאין לאילוס גישה לכל הזיכרון שלך אלא רק למה שהוקצה לו בתחילת התוכנה.
בCS6 זה אופטמלי, כיון שיש גישה לכל הזכרון, ומאידך אין הרבה הוספות שיש בCC שגורמות לו להיות יותר איטי.
פתרון טוב לזה זה לעבור לCS6, כמו כן לחלק את הקובץ לכמה חלקים, וכמובן במידת האפשר להשתמש במיזוג שלהם באינדיזיין ולא ליצא ישר מהאילוס.

• הוסף לסימניות
באמת עברתי לcs6.וההבדלים עצומים. המון תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה