בעיות חוזרות ונשנות במחשב

• הוסף לסימניות
תגידו, זה נראה לכם נורמלי??
כל שבועיים - שלוש המחשב עושה לי בעיות,
רשימה של תקלות בחודשים אחרונים:
* הווינדוס לא מצליח לעלות
* תוכנות נתקעות
* המחשב נתקע מפעם לפעם מתי שנראה לו
המחשב כבר עבר פרמוט, התקנה מחדש שוב ושוב של הווינדוס והתוכנות.

א''א לעבוד ככה, כל פעם טכנאי, כל פעם תקלה אחרת = מאות שקלים של הוצאות.
והמחשב רק בן שנתיים!
מחשב עם מפרט מעולה...

מה יכולה להיות הבעיה?

• הוסף לסימניות
כנראה הפתרון הוא להחליף טכנאי...

• הוסף לסימניות
ניסיתי 3 טכנאים שונים, אני כבר לא יודעת מה לעשות.

• הוסף לסימניות
לחלוטין לא אמורה להיות סיבה אם המפרט טוב

• הוסף לסימניות
אבל זה קורה.. שוב ושוב.. ואין פתרון
כל פעם אני נתקעת, דוחה לקוחות לחוצים, לא נעים.

• הוסף לסימניות
כדאי לבדוק את החומרה היטב, וכמו"כ, האם הדרייברים מעודכנים?

• הוסף לסימניות
לא יודעת, לא מבינה כלום בשפת מחשב (-:

• הוסף לסימניות
ברוב הבעיות עדיף טכנאי מומחה שמומלץ ע"י הרבה אנשים גם אם זה בשלט רחוק (teamViewer וכד') מאשר טכנאי ללא המלצות שנפגש עם המחשב פיזית

• הוסף לסימניות
אדרבא, תן המלצות!

• הוסף לסימניות
רבים פה מהפורום ממליצים מאד על פופקו ועל פרסומון
לטכנאי שלי קוראים מיכאל ואני מאד ממליץ עליו - 054-5857784

• הוסף לסימניות
אני אישית נעזרתי רבות ע"י המשתמש מי שאמר וכן רכשתי מחשב ממנו.
0527644965

• הוסף לסימניות
נשמע בעיות חומרה לא תוכנה.

• הוסף לסימניות
את צריכה לבדוק את האפשרות שמדובר בשגיאת דיסק. שגיאת דיסק יכולה לקרות מהרבה סיבות.. כמו למשל נפילות חשמל פתאומיות באמצע כתיבה, או וירוסים, הפתרון הוא לנסות להתקין ווינדוס על הארד דיסק אחר או חדש. לפעמים נוצר מצב שתוכנות מסוימות נתקלות בשגיאה והכל נתקע, ואחרות לא. לקח לי זמן לעלות על זה אבל שהתקנתי ווינדוס על דיסק קשיח אחר הכל עבד חלק.

(אם יש לך בעיות שהווינדוס לא עולה, קפיאה פתאומית של המחשב לכמה רגעים עד שהוא משתחרר, בעיה בהתקנה והסרת תוכנות מסוימות, יש סיכוי סביר שאכן זו הבעיה..בהצלחה)

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות סריקה על הדיסק לבדוק אם הוא פגום. ולפעמים אפי' לתקן סקטורים פגומים ללא התקנה מחדש. א"צ לנסות לנחש ולהתקין מחדש עם הארד דיסק חדש ובסוף יתברר שזה ספק הכוח.

• הוסף לסימניות
עדכון נכון להיום!!
שלחתי את המחשב לפרמוט
הטכנאי הריץ עליו בדיקות שונות ולא מצא כל בעיה.

היום, התחילו לי שוב בעיות
המחשב נתקע לפעמים, העכבר גם נתקע או משנה את הסמן

מה עושים??

הטכנאי אומר שזה בטוח בגלל שיש לי USB מיותר שמחובר למחשב
שמעתם על דבר כזה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה