בעיות מאז העדכון האחרון של וינדוס 10

• פותח הנושא IE
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הוא עשה לי עדכון מעצמו הוא רק שאל מתי אני רוצה ולא היה אןפציה לומר שאני לא רוצה אז הוא עשה את זה מעצמו ב6 לפנות בוקר ומאז הPIN שלי לא עובד וגם אני לא יכול להחליף את הסיסמה שלי עשיתי כבר שיחזור ולא עזר צרפתח תמונה ממש שיצא כשאני רוצה לעשות PIN חדש
מישהו יכול לעזור????

קבצים מצורפים

• ‏‏לכידה1.PNG
    ‏‏לכידה1.PNG
    KB 15.8 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
תקלה ידועה לאחר עדכון.
קודם כל צור נקודת שחזור לעכשיו.
דבר שני, האם אתה יכול להיכנב לווינדוס ? או שאתה תקוע מחוץ?

• הוסף לסימניות
אני בפנים אבל לא יכול להשתמש בPIN וגם לא לשנות סיסמה
גם טביעת אצבע שיש לי עדיין כן עובד
מה עושים???

היה לי נקודות שיצרתי בעבר אבל כולם לא נמצאים כבר נראה לי שזה נמחק מעצמו אחרי זמן

• הוסף לסימניות
תיצור חדש ותגבה מידע חשוב.
יש לזה כמה אפשרויות לפתרונות אבל רובם כרוכות בסיכון מסויים עד כדי צורך לפרמט את המחשב מחדש

• הוסף לסימניות
הביעה של הסיסמה התפטר בעזרת דודוכהן בחיבור מרחוק הוא עשה לי חשבון מקומי ושם זה עובד אני לא יודע בדיוק איך להסביר אם הוא ירצה הוא יכול להסביר לטובת הפרום
בכל אופן תודה רבל לכולם ובפרט לדודו היקר!!!

• הוסף לסימניות
הפתרון הוא

נכתב ע"י IE;2260166:
הביעה של הסיסמה התפטר בעזרת דודוכהן בחיבור מרחוק הוא עשה לי חשבון מקומי ושם זה עובד אני לא יודע בדיוק איך להסביר אם הוא ירצה הוא יכול להסביר לטובת הפרום
בכל אופן תודה רבל לכולם ובפרט לדודו היקר!!!

מה שהיה זה שהיה לה חשבון משתמש ע"י מיקרוסופט הקשור למייל ,

מה שעשינו זה פשוט המרה לחשבון מקומי ואז הכל הסתדר.

שמחנו להיות לעזר
:):):):)

• הוסף לסימניות
סליחה אני רואה שהשם שלך הוא דוד ולא דודו

• הוסף לסימניות
המשך של הבעיה

עכשיו בעיה חדשה
כל דקה עולה לי את ההודעה הזאתי ואני לא יכול להתפטר מזה כי כשאני רוצה לעשות מה שנדרש זה גם מגיעה למצב של שיבוש ולא יכול להמשיך ומה שקורא הוא שכל דקה זה עולה לי ומצלצל לי באוזניים
אני לא מבין מה קרא למייקרוסופט למה הם גרמים ללקוחות צרות

קבצים מצורפים

• ‏‏לכידהשש.PNG
    KB 9.5 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
הסתדרת?

• הוסף לסימניות
לא אני פשוט השתקתי את כל ההודעות כך יש לי מנוחה אבל זה לא פיתרון טוב כי יש הודעות נחוצות שאני כן רוצה לראות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה