כללי בעיות מוזרות באינדיזיין בעניני ניקוד

• הוסף לסימניות
אתה צודק לגבי משקל בודד, אבל הנקודה היא שבלינוטייפ אין כזה דבר חבילות של עשרות משקלים. יש רק משפחות, והן מאוד יקרות יחסית לחבילות שמוכרים בארץ.

• הוסף לסימניות
בעייה באינדיזיין 2025 גירסה 20.0.1 פתאום משתבש כל הניקוד מצ"ב תמונה
1739728644281.png

קבצים מצורפים

• 1739728625346.png
    1739728625346.png
    KB 101 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
אין לזה פתרון עדיין
רק לחזור לגרסה קודמת ממליצה על

קבצים מצורפים

• 1742380788180.png
    1742380788180.png
    KB 1.6 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
מצאת פתרון?
זה בעיה בחלק מהפונטים של חברת פונטביט
הפונט הזה Fb Avuka
החברה שלחה לי קובץ אחר Fb Avvuka וזה עובד מצויין

צילום מסך 2025-03-19 042057.png

אבל בפונט Fb Toiren
עדיין לא עובד

הם שלחו לי גירסה אחרת ולא עזר כלום.

אני עכשיו עוד על תיקונים אחרונים לפני הורדה לדפוס של 3 כרכים והניקוד לא תקין
למישהו יש עיצה חוץ מלהתקין גירסה ישנה שאי אפשר להתקין כי היא לא נמצאת ברשימה
1742401719829.png

הגירסה הכי ישנה שאפשר להתקין זה 19.0

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני רכשתי דרך חברת TEN10 ולא ישירות דרך אדובי

יש דרך אחרת?

• הוסף לסימניות
הנה פתרון שמצאתי בסייעתא דשמיא באתר של אברהם רחמים
לאחר שעשיתי V איפה שהוא כתב
ברוך השם הניקוד עובד מעולה

אינדיזיין 20 (מהדורת 2025) באוויר – מה חדש?​

לאחר גרסה מאכזבת עבורנו – דוברי, כותבי ומעצבי העברית – חשבנו שסוף סוף אדובי יתחשבו בנו ויוציאו גרסה תקינה שלא מעלימה אותיות מקבצי ה-PDF אבל גם הפעם התבדינו. במקום לטפל בבעיה, אדובי "הואילו בטובם" לתת לנו אפשרות להשתמש במנוע הישן שבו הבעיות החמורות של העברית לא קורות (רק בעיות קלות). האמת היא שאת הפיצ'ר הזה הם כבר הכניסו בגרסת 19.4 אבל העדפתי לא לפרסם זאת כי אני מאמין שאדובי חייבים לטפל בבעיה מהשורש ולא לעשות לנו טובה ולתת לנו טלאי לתוכנה. מכיון שגרסה 18 כבר לא זמינה להורדה כי אדובי מאפשרים להוריד רק גרסה אחת אחורה, אני מוצא לנכון כן לפרסם כרגע את הפתרון הזמני.
בינתיים – אם בחרתם להשתמש בגרסה 19 או 20, בבקשה תגשו להגדרות התוכנה (preferences) בתפריט Edit (ב-PC) או בתפריט InDesign (במק) או באמצעות קיצור המקשים Ctrl+K (או CMD+K), תבחרו בתכונה Advanced Type ושם תסמנו V בתיבת הסימון Enable Legacy Text Shaping for Adobe World-Ready Composer. האפשרות הזו תגרום לאינדיזיין להתעלם מהמנוע HarfBuzz שגרם לבעיות בעברית. זו העדפת תוכנה ולא שייכת למסמך ספציפי כך שלא משנה אם תגדירו את זה כשכל המסמכים סגורים או כשיש מסמך פתוח.
1742473121718.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה