כללי בעיות עם השרת של שאטרסטוק

• פותח הנושא mig
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בימים האחרונים יש לי בעיות קשות עם שאטרסטוק,
(השרת לא שלח נתונים וכל מיני מהסוג הזה)
סיוט לחפש ולהוריד תמונות.

האם זה רק אצלי?
גם אתם נתקלתם?
זה יכול להיות קשור לעדכון של נתיב? (באתרים אחרים לא היו לי בעיות)

• הוסף לסימניות
הכל חלק

• הוסף לסימניות
אני עם נתיב והכל חלק

• הוסף לסימניות
עובד מצויין. לא בנתיב

• הוסף לסימניות
חלק ובנתיב.

• הוסף לסימניות
כנראה שזה רק אצלי,
מה יכולה להיות הבעיה?
יש לציין שזה התחיל אחרי העידכון האחרון של נתיב.
אז אני כן ינסה לפנות אליהם.

• הוסף לסימניות
אני עם העדכון האחרון של נתיב, והאתר עולה לי מצוין. משתמשת בכרום, אולי הבעיה בדפדפן?

• הוסף לסימניות
אני גם בכרום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בלון;1057830:
אני עם העדכון האחרון של נתיב, והאתר עולה לי מצוין. משתמשת בכרום, אולי הבעיה בדפדפן?

תודה על הרעיון...
בפיירפוקס זה רץ, בניגוד לכרום...:)
מוזר למה זה באמת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;1057887:
תודה על הרעיון...
בפיירפוקס זה רץ, בניגוד לכרום...:)
מוזר למה זה באמת.

אם יתחילו בעיות, אדע לעבור גם אני... :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה