בעיות של ייצוא:( דחוף!!!

• הוסף לסימניות
מה יכולה לדעתכם יכולה להיות הסיבה שבייצוא הפרוייקט (שאגב מורכב מחומר כבד מאד של תמונות ואפטרים), נראים על המסך ריבועים ירוקים מרצדים מפעם לפעם?
נתקלתם פעם בבעיה כזו?
מה יכול להיות הפיתרון??
תודה לכל מי שיכול להושיע.....

• הוסף לסימניות
איה המומחים???

• הוסף לסימניות
אם זה קבצים של mov- זה קורה לפעמים
:(
במקרה כזה- הדרך להתגבר על זה היא לייצא את הקבצים המקוריים בפורמט שונה ולהחליף אותם בפרויקט.
בכל מקרה- ממליצה להתייעץ עם פופקו, הוא טכנאי תותח ועורך בעצמו והרבה פעמים יש לו פתרונות לדברים מעין אלו
בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
לי קרה משהו דומה כשעבדתי עם ארדיסק חלק מהחומר היה בארדיסק וכסגרתי, אז סגרתי למחשב ואז נהיה כמו מה שאת מתארת.
ודבר נוסף לפעמים זה קורה לי כשאני סוגרת לavi אבל כשאני מעבירה את זה לאנקור וסוגרת לסרט הכל מסתדר (הריבועים מופיעים לי רק במדיה פלייר שאני מפעילה ישירות את הavi שסגרתי) ואת אותו הקובץ אני סוגרת באנקור ואז לא רואים

• הוסף לסימניות
כדאי לבדוק כעצתה של רותיי גם לי קרה שלמחשב היה קשה להפעיל סרטון (לא כפי שתיארת, אלא נעצר כל פעם והמוזיקה ממשיכה) וכשצרבתי לדיסק הכל הסתדר -הפתרון הזה יתאים אם את אכן צריכה לצרוב אותו לדיסק
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם.
שיניתי את הגדרות הסיקוונס והכל הסתדר נהדר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה