בעיות שמע במחשב

• הוסף לסימניות
המחשב (נייח) לא מזהה חיבור שמע (אוזניות/רמקול וכד')
מה ניתן לעשות?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
איזה לוח אם?
בגדול צריך להתקין דרייבר מתאים.

• הוסף לסימניות
תודה על המענה המהיר...
לוח האם הוא של ASUS. מה הכוונה דרייבר מתאים? איך אדע מהו?

• הוסף לסימניות
ASUSTeK Computer INC. P7H55-M LX (LGA1156)

• הוסף לסימניות
זה התחיל פתאום או שמלכתחילה ככה?
לי זה קרה פתאום והטכנאי שלי השתלט על המחשב,
הוריד איזה תוכנה נראה לי וסידר את זה תוך דקות.

• הוסף לסימניות
זה אכן פתר את הבעיה!!!
אין לי מילים.... תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עוגת בוקר;2335908:
זה התחיל פתאום או שמלכתחילה ככה?
לי זה קרה פתאום והטכנאי שלי השתלט על המחשב,
הוריד איזה תוכנה נראה לי וסידר את זה תוך דקות.

לא ברור לי בדיוק מתי. אבל כנראה אחרי שהמחשב שלי היה צריך לעבור ניקוי ועל הדרך זזו שם כמה חיבורים... יכול להיות שאז, אם זה קשור..
תודה! אני סומכת על פרסומון, וכנראה גם אצלכם היה חסר דרייבר...

• הוסף לסימניות
לאחר תקופה בה נהננו משמע במחשב... ביום בהיר המחשב כבר לא מזהה חיבורים. התקנתי שוב את התוכנה המצורפת לעיל ו.. פתאום המחשב קרס (מסך כחול) שלחנו לטכנאי. לאחר תיקון רציני (אגב, אז לא קישרתי שהקריסה היתה בגלל ההתקנה, לכן לא אמרנו לטכנאי) מה שקרה זה ששוב ניסיתי לאחר התיקון להתקין את התוכנה ושוב.. המחשב קרס. ברוך ד' הפעם מערכת האתחול הצליחה לפתור את הבעיה.
עכשיו נשארנו ללא שמע.. יש בכל אופן אפשרות אחרת?
תודה מראש...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה