כללי בעיות שפה ב CS4

• הוסף לסימניות
משום מה, בכל הבעיות שצצו לי עד כה ב CS4, קויקסופט לא הצליחו לעזור לי.
אולי מישהו אחר יוכל לעזור לי?
המלל העברי בפוטושופ יוצא במקום
מזל טוב
בוט לזמ

איך מסדרים זאת?
יש לי ME

• הוסף לסימניות
על איזו מע' הפעלה את עובדת?
היתה לך גרסת ניסיון או גירסה שאינה ME מותקנת קודם?

• הוסף לסימניות
לבדוק כיווני מלל!

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 130 · צפיות: 6
  • הוסף לסימניות
הצלחתי לסדר את זה באמת עם כיווני פסקה. השאלה, למה כשאני עושה על תמונות פתח באמצעות, לא האילוס ולא הפ"ש מופיעים?

• הוסף לסימניות
אחרי שתעשי בחר תוכנית מתוך רשימה, תאתרי שם את פש או אילוס, להבא יופיעו הנ"ל כאפשרות מיידית ב"פתח באמצעות"

• הוסף לסימניות
עשיתי בחר תוכנית מתוך הרשימה,
בחרתי את קובץ ההפעלה של פ"ש אבל הוא לא הסכים להשתמש בו.
התקנתי [בפעם המאה לפחות] את CS4 שוב, ועדיין אותה הבעיה.

יש רעיון מה עוד אפשר לעשות? למה הוא לא מזהה בסייר של וינדוס רת ה פ"ש בכלל?

• הוסף לסימניות
לא ברור למה הוא "לא מסכים" להשתמש בפ"ש...
ככל הידוע לי לא צריכה להיות בעיה בזה

• הוסף לסימניות
זהו שגם לדעתי, אבל לתוכנות של אדובי יש דעה משל עצמן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה