בעייה בהתקנה חוזרת של תוכנת פרימייר

• הוסף לסימניות
התקנתי במחשב ביתי את תוכנת "פרימייר", וכשנתבקשתי לכתוב קוד סידורי התבלבלתי בספרות...
כשניסיתי להתקין בפעם נוספת---לא ניתנה לי אפשרות,והופיעה הודעת שגיאה!

מה עושים???
זה דחוף לי מאוד!

• הוסף לסימניות
שחזור מערכת לתאריך שלפני ההתקנה הראשונה והתקנה מחדש אולי יפתור את הבעיה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosale;593302:
שחזור מערכת לתאריך שלפני ההתקנה הראשונה והתקנה מחדש אולי יפתור את הבעיה.

אמממ זה לא ממש עוזר---
אולי למישהו יש פתרון אחר??!

תודה.

• הוסף לסימניות
הסתבכת עם הרג'יסטרי.. זה סיפור שלפעמים הפתרון היחיד הוא פירמוט מחשב.
אולי פופקו יוכל לעזור

• הוסף לסימניות
תסירי את כל תוכנות אדובי שיש לך (תסתכלי בהוספה והסרה), אח"כ תחפשי במחשב תיקיות בשם ADOBE, ותמחקי את כולם!, תפעילי מחדש את המחשב, ותנסי שוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;593566:
תסירי את כל תוכנות אדובי שיש לך (תסתכלי בהוספה והסרה), אח"כ תחפשי במחשב תיקיות בשם ADOBE, ותמחקי את כולם!, תפעילי מחדש את המחשב, ותנסי שוב.

אמממ קצת מלחיץ אותי לעשות את הצעד הזה... לפרימייר יש לי את תוכנת ההתקנה---אבל לתוכנות הנוספות דומני שלא...

אולי מדובר בקובץ אחד ארור שצריך לסלק או שמא צריך להוסיפו---?
חשבתי על אפשרות אחרת: להתקין את התוכנה על מחשב אחר
ולהעתיק את כל פרטי ההתקנה למחשב שלי ואז אוטומטית יושלם הקובץ שחסר..---?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה