כללי בעייה בקורל ועדיין אין לי פתרון...

• פותח הנושא טל
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בקורל לפתוח PDF, הטקסט באנגלית עולה בסדר אבל העברית כל הטקסט נהיה לי הפוך, לדוגמא במקום המילה "שלום" עולה לי המילה הפוך "םולש" וגם יש קבצים PDF כשמנסים לפתוח אותם, מופיע THIS FILE IS CORRUPTED האם ידוע לכם על הבעייה... אולי תנסו אתם אם עולה הכול כרגיל..
תודה מראש על עזרתכם.

קבצים מצורפים

• 123.pdf
    KB 13.5 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
נא חברה, היום קצר והמלאכה מרובה...
תעזרו לי

• הוסף לסימניות
מה הכוונה באקרובט, PDF ?
הכול תקין ונורמלי, זה קורה רק ברגע שנהפך מPDF לקורל.
מה דעתך בעניין?

• הוסף לסימניות
איזה גרסא הקורל?
אני יודעת שיש איזשהו באג בקורל שרק מגירסה 13 או 14 הוא נותן לפתוח PDF כמו שצריך.

• הוסף לסימניות
כן הפוך גם ב-PDF- אקרובט

• הוסף לסימניות
לי יש קורל גירסה 13
נסו אתם, ותגידו איך אצלכם גם כמוני או בסדר,
האם יש לכם פתרון?
זה ממש דחוף לי.
אשמח לעזרתכם במוקדם האפשרי.
תודה.

• הוסף לסימניות
תעלה את הקובץ שדחוף לך.
ונסדר את זה בל"נ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה