כללי בעייה בקו מפריד של הערות שוליים באנדי

• הוסף לסימניות
אני מעמד ספר הערות שוליים, ופתאום אני מבחין שבחלק מהדפים הגדרת הקו המפריד היא כמו שהגדרתי (מצורף צילום מסך) ובעמודם הבאים פתאום הקו חוזר לבררת מחדל.

כמובן אין לי אפשרות לכאורה לתקן אותו כי הגדרות הקו הן כפי הקו התקין ככה שאין לי מושג מהיכן צץ הקו הזה.

יותר מעניין, שכאשר אני גורר את אותה תיבת טקסט "פגומה" לדף ששם הקו תקין, וראה זה פלא, הקו מתהפך להיות כמו ההגדרות.......מעשה שדים??? לא נראה לי!!

בבקשה עזרה זה דחוף ביותר, אני חייב לסיים את הספר כבר היום

קבצים מצורפים

• 1.PNG
    1.PNG
    KB 7.2 · צפיות: 27
  • 2.PNG
    2.PNG
    KB 3.5 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
האם הגדרת את אותו עיצוב גם להערות שוליים מתמשכת מעמוד קודם?
יש לך לשונית שנפתחת עם שני האפשרויות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yhk;2264867:
האם הגדרת את אותו עיצוב גם להערות שוליים מתמשכת מעמוד קודם?
יש לך לשונית שנפתחת עם שני האפשרויות

מחילה אבל לא כל כך ברור לי למה אתה מתכווין, אפשר לפרט קצת יותר, ולהעלות צילום מסך של אותה לשונית?? תודה תודה

• הוסף לסימניות
צילום מסך

צילום מסך

קבצים מצורפים

• Untitled-1.png
    KB 60 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם אני הייתי חושב כמו שכתב "יהודה הפקות" אבל אתה אומר שזה לא זה
ממש מוזר...

במקומך הייתי פונה ישירות לאחד המומחים

• הוסף לסימניות
האם הגדרת בשני הלשוניות את אותו עיצוב?
אורך קו סוג קו

• הוסף לסימניות
תודה, אני חושב שהבנתי את התקלה

• הוסף לסימניות
ברור שהבנת
כי לא הגדרתי בנפרד לשני המצבים

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה..
משום מה נתקלתי בבעיה דומה.
1. כאשר יש בעמוד המשך של הערות שוליים הוא יוצר קו ארוך ואם יש עמוד עם הערות שוליים חדשות יוצר קו קצר, ואני לא מצליחה להגדיר שבכל העמודים יראו קו קצר.
2. ישנה דרך להגדיר מיקום קבוע להערות שוליים? שלא יהיה מותאם דווקא לאורך הטקסט הראשי אלא מקובע במיקום מסוים?
אשמח לשמוע פתרונות.. תודה!

• הוסף לסימניות
הסתדרתי.. תודה בכל אופן :)

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה