בעייה חמורה ביותר

• הוסף לסימניות
יש לי מחשב לנובו טינקפד T61 , כשהמחשב עולה (לפני עליית מערכת ההפעלה, בשלבי עליית הBIOS ) כתוב תמיד משהו באנגלית ומודגש CTRL P
מתוך סקרנות לחצתי, ומערכת ההפעלה לא עולה, במקום זה מופיע לי מסך שמחכה שאני ירשום משהו(כמו שרושמים בשורת הפקודה וכדו')??
מה עושים?

• הוסף לסימניות
בהחלט חמור ביותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מתפלל שתיפתר

אבל סתם סקרנות איך כתבת את ההודעה הזו

• הוסף לסימניות
ובכן..
בעבר התקנתי לינוקס על דיסק אונקי (גם כן מתוך סקרנות ,ככה שאני יוצא מאוזן..) והגדרתי בביוס שיעלה מהאונקי קודם

• הוסף לסימניות
אני לא טכנאי עדיין, אבל נשמע שהחלפת את מצב הביוס.
האם יש לך אפשרות להכנס לביוס? (ניסית ללחוץ שוב CTRL+P?)

• הוסף לסימניות
ניסיתי ללחוץ שוב ctrl p וכן, יש לי אפשרות להכנס לביוס (הכפתור הכחול בטינקפד למי שמכיר)
אולי מישהו יודע איך מאפסים את הביוס לברירת מחדל (יש דרך חוץ מלהוציא את הבטריה?? ) והאם זה יעזור??

• הוסף לסימניות
נסו F9
צילום מסך ביוס מצב בוט יעזור

• הוסף לסימניות
ניסיתי F9 באמת מחזיר לברירת מחדל אבל זה לא עזר
צירפתי צילומי מסך של הBOOT ושל התקלה שמופיעה

קבצים מצורפים

• DSCF9030.jpg
    2.5 MB · צפיות: 19
  • DSCF9031.jpg
    2.8 MB · צפיות: 27
  • DSCF9032.jpg
    2.3 MB · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
אולי בכל אופן יש משהו שיודע?? (לפחות יודע להגיד לי מה עשיתי..)

• הוסף לסימניות
אם אתה רוצה להחזיר לברירת מחדל תלחץ F9 תאשר ואז F10 לשמור
תוכל לפנות באישי ליותר עזרה

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים, כפי הנראה הבעייה היא כמו שכתב לי דוד כהן בפרטי, שנמחק קובץ האיתחול, אין ברירה ,נתקין ווינדוס מחדש..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י aleluu;2516401:
תודה לכל המגיבים, כפי הנראה הבעייה היא כמו שכתב לי דוד כהן בפרטי, שנמחק קובץ האיתחול, אין ברירה ,נתקין ווינדוס מחדש..

לא זה מה שכתבתי....

אבל לא משנה...

בהצלחה

אני ממליץ לשלוח לטכנאי מחשבים לאיתור התקלה בעין מקצועית וזה כן כתבתי\

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה