כללי בעייה מעצבנת ודחופה!

• הוסף לסימניות
זה מה שקורה כשלא מיישמים את הכלל של "אם זה עובד, אל תיגע בזה"
הסיפור הוא כזה..
היה לי פוטושופ מצוין שעבד ללא בעיות...
אתמול התקנתי את כל החבילה של cs המקורית..
התוכנה הותקנה ללא שום בעיות ובגלל שכבר היה לי פוטושופ (גם cs) אז הוא כנראה רק עדכן את הגירסא... (בכל מקרה ב'התחל' 'כל התוכניות' הוא לא צבע לי אותה בצהוב-כלומר תוכנה חדשה הותקנה במחשב שלך.. אלא רק את אילוסטרייטור כי אותו לא היה לי קודם..)
בקיצרור:
עכשיו כל קבצי הפוטושופ נפתחים אבל בתחילה מופיעה לי הודעה שיש לה 2 אפשרויות אחד זה update והשני זה no
אם אני עושה update הוא פשוט הופך לי את כל הפונטים לכתב מראה...
אם אני לוחצת no הוא משאיר לי את זה כמו שזה היה אך ברגע שאני מנסה לטפל בפונט הוא שוב הופך למראה... (וזה לא משנה איזה פונט זה כי זה פשוט בכולם!גם בפונטי x))

• הוסף לסימניות
התקנת גרסת פוטושפ אנגלית? לא ME

• הוסף לסימניות
אם את רוצה לחזור לדור הקודם, נסי שיחזור מערכת, ליום קודם.
אם את רוצה להתקדם דור, רכשי גרסת CS3 תומכת עברית או מנשק עברית. ME או HB

• הוסף לסימניות
אם אני מתקינה על זה את הפוטושופ הקודם זה אמור להסתדר?

• הוסף לסימניות
אכן כן.
כדאי אחרי ההסרה, לבצע איתחול של המחשב.

• הוסף לסימניות
נורא מעצבן, כל התקלות האלו! זה לא צריך להיות ככה! אולי אצלך זו בעיה מסוימת של אנגלית-עברית, אבל תאמינו לי שהמתכנתים יכלו בקלות לסדר שכל הגירסאות יסתדרו עם כל הגירסאות (גם ישן עם חדש וגם חדש עם ישן) אבל בחרו לסבך אותנו.
זה במיוחד מעצבן כשאתה הולך וקונה את התוכנה המקורית, מתקין אותה ואז דברים מתחילים להסתבך.
אם כברבנושא הזה, יש לי שאלה: מישהו יודע אם אפשר ואיך לפתוח איןדיזיין חדש בתוכנה ישנה? כלומר אם במחשב אחד יש לי גרסה חדשה ואני רוצה לשמור קובץ בחדש עבור הגירסה הישנה יותר, יש מצב?
תודה מראש, ריבק

• הוסף לסימניות
מה ההבדל בין ME ל- HB? יש הבדל משמעותי?

• הוסף לסימניות
אנחנו עם סגולה שכותב בשפה של ימין לשמאל.
אצל בני דודנו הערבים זה דומה אבל לא במספרים.
לגבי פתיחת קובץ אינדיזיין בגרסה ישנה, תלוי באיזה גרסא משתמשים,
נסי לשמור בפורמט INX

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;72379:
מה ההבדל בין ME ל- HB? יש הבדל משמעותי?

*התפריטים באנגלית, אך תומך בכיון מלל עברי.
*גם התפריטים הם בעברית

• הוסף לסימניות
לשלמה - ניסיתי את זה. הוא אומר לי שזה לא inx ואליד. ???

• הוסף לסימניות
לונה יקרה,
לפני כל התקנה, יש תמיד לבצע הסרה של גרסה קודמת, אחרת עלולות להתבצע התנגשויות! וכן, יש לבדוק שיש לך את הגרסה תומכת עברית, אם לא תגידי לי ונחליף לך......!

• הוסף לסימניות
בסדר... הסתדרתי.. פשוט התקנתי את הפוטושופ שכבר היה לי קודם מחדש...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Rivk;72397:
לשלמה - ניסיתי את זה. הוא אומר לי שזה לא inx ואליד. ???
על איזה קובץ אינדיזין את מדברת ומאיזה גירסא לגרסא

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי;72418:
לונה יקרה,
לפני כל התקנה, יש תמיד לבצע הסרה של גרסה קודמת, אחרת עלולות להתבצע התנגשויות! וכן, יש לבדוק שיש לך את הגרסה תומכת עברית, אם לא תגידי לי ונחליף לך......!

טעות קטנה: בדור של ה-CS אין בעיות של תאימות גירסאות כאלו ואחרות.
זו הסיבה שב-CS3 יש ממשק (רק לי:)) התקנה עם התאמה אישית איזה רכיבים יותקנו ואיזה לא.

• הוסף לסימניות
נראה לי שמי שקנה מקורי יכול עדכון לME מהאתר של וינסופט
אני לא בטוח אבל כדאי לנסות

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי עדכון בחינם ב קויקסופט, לגרסה עברית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה