כללי בעייתי טקסט בפוטושופ..

• הוסף לסימניות
אני יודע שזו לא תוכנה לעימוד.
אך יש לי מעט מלל לעמד...
כשאני מנסה להגדיל את המלל, הוא נעלם!

מישהו יודע מה העניין, האם זה משהו בהגדרות?

תודה מראש, אלי.

• הוסף לסימניות
אולי זה בעיה בזיכרון?
פוטושופ זה תוכנה שאוכלת הרבה מהזיכרון
במחשב הישן שלי שלא היה לי הרבה זיכרון ה"שכבות" למשל נעלמו מפוטושופ למרות שהיה מצוין שהם מוצגים על המסך, כשהיה לי מספיק זיכרון הכל הופיע.

• הוסף לסימניות
אולי אתה בתיבת טקסט וכשאתה מגדיל זה לא מספיק לו?
תבדוק אם יש + בצד

• הוסף לסימניות
זה בהחלט יכול להיות שאין מספיק זכרון,
אפשר לנסות לחלק את התיבה לשתי תיבות.

• הוסף לסימניות
לא, זה ממש לא בעיה בזכרון, יש לי די והותר.

נעמי, איפה בדיוק ה+ המדובר?

• הוסף לסימניות
אם אתה מנסה להגדיל ע"י הקלדת הגודל הרצוי, אז יכול להיות שנעמי צודקת,צריך לבדוק את זה:
תלחץ על כלי המלל, ותסמן את הטקסט. אם יש מסביבו תיבה זה אומר שאתה בתיבת טקסט, בפינה הימנית התחתונה יהיה לך ריבוע עם +. כשתגדיל את התיבה כלפי מטה תראה את הטקסט.
אתה יכול לנסות להגדיל את הטקסט עם ctrl+T אבל זה מגדיל לפי העין ולא לפי פוינטים. כך תוכל גם לוודא שזה לא בעיה בזכרון של המחשב.

• הוסף לסימניות
האם כל הטקסט נעלם או שחלק מהאות נחתכת?
תנסי אולי רווח לפני המילה, באותיות שנראות חצויות זה עוזר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה