רשתות בעיית אימות בג'ימייל כשמנסה להעביר את המיילים לכתובת אחרת

• הוסף לסימניות
מנסה להעביר את המיילים מכתובת אחת לכתובת אחרת וגימייל מבקש אימות רק על ידי קוד אבטחה
1700573138056.png

הבעיה שאני נכנס דרך האנדרואיד לחשבון גוגל הזה ומכניס את הקוד והוא כותב לי קוד שגוי.
שאלה נוספת: האם זו הדרך היחידה, וחלמי שאין אנדרואיד אין איך לאמת את הנתונים?

לא יודע את מי לתייג בשביל זה אבל בגלל שזה קשור לתהליך אוטומציה למייל שמישהו עשה לי אז @rabin ו @מרדכי קאר @שמים חדשים אולי נתקלתם בזה?

• הוסף לסימניות
זה שולח קוד אימות חד פעמי למייל השני
צריך להיכנס למייל שני ולהתיק את הקוד
אין צורך בקוד אבטחה של המייל
ישנה אופציה נוספת להיכנס למייל השני
ולאשר את ההעברה ע"י לחיצה על הלינק שנמצא בהודעה

• הוסף לסימניות
זה שולח קוד אימות חד פעמי למייל השני
צריך להיכנס למייל שני ולהתיק את הקוד
אין צורך בקוד אבטחה של המייל
ישנה אופציה נוספת להיכנס למייל השני
ולאשר את ההעברה ע"י לחיצה על הלינק שנמצא בהודעה
אני מדבר על אישור במייל הראשון, לא בכתובת שהועבר אליה
וזה מבקש קוד העברה לא קוד למייל.

• הוסף לסימניות
אני נתקלתי בזה גם השבוע
בהתחלה הייתה לי אפשרות לאמת באמצעות מספר פלאפון
אבל אח"כ זה נהיה עם אפשרות רק של אנדרואיד - ונתקעתי

אבל אם יש לך מערכת אוטומציה פעילה, אפשר לעשות את ההעברה דרך מייק.

• הוסף לסימניות
מנסה להעביר את המיילים מכתובת אחת לכתובת אחרת וגימייל מבקש אימות רק על ידי קוד אבטחה
צפה בקובץ המצורף 1504591

הבעיה שאני נכנס דרך האנדרואיד לחשבון גוגל הזה ומכניס את הקוד והוא כותב לי קוד שגוי.
שאלה נוספת: האם זו הדרך היחידה, וחלמי שאין אנדרואיד אין איך לאמת את הנתונים?

לא יודע את מי לתייג בשביל זה אבל בגלל שזה קשור לתהליך אוטומציה למייל שמישהו עשה לי אז @rabin ו @מרדכי קאר @שמים חדשים אולי נתקלתם בזה?
מה הוא נתן בדרכים נוספות לאימות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה