בעיית הקלדה במחשב נייד

• הוסף לסימניות
ברשותי מחשב נייד מסוג לנובו, עם מעבד I5.
כאשר אני מקלידה בו במהירות (הקלדה עיוורת), הסמן מידי פעם בורח למקום אחר במסמך או במייל אותו אני כותבת, והטקסט נדחף למקומות אחרים.
חשבתי שהבעיה רק במחשב שלי, והיום הסתבר לי שלאימי (יש לה אותו מחשב), יש את אותה הבעיה.
האם מישהו מכיר את התופעה הזו? ואיך אפשר לפתור אותה?

• הוסף לסימניות
הבעיה היא אכן כמובן לא במחשב שלך רק (ביד שלך), פשוט המשטח מגע, כלומר העכבר הוא ממש מתחת למקלדת, כך שפשוט קורה שבטעות נוגעים במגע, והופס קפץ למקום שסמן העכבר היה ממוקם.
יש אפשות לבטל את העכבר הזה בזמן העבודה ברוב מחשבים הניידים ולעבוד עם עכבר אחר.

• הוסף לסימניות
ברוב המחשבים אפשר להפעיל בתוכנה של המשטח מגע (בדכ זה של חברת SYNAPTICSׂ)פונקציה שנקראת PALM CHECK שמזהה את הנגיעות כף היד.
חפשי את זה דרך הלוח בקרה - עכבר ואז את הבקרות של ה TOUCHPAD.

• הוסף לסימניות
פשוט ביותר
יש אופציה במחשב שישבית את עכבר בזמן הקלדה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נילס;913724:
ברשותי מחשב נייד מסוג לנובו, עם מעבד I5.
כאשר אני מקלידה בו במהירות (הקלדה עיוורת), הסמן מידי פעם בורח למקום אחר במסמך או במייל אותו אני כותבת, והטקסט נדחף למקומות אחרים.
חשבתי שהבעיה רק במחשב שלי, והיום הסתבר לי שלאימי (יש לה אותו מחשב), יש את אותה הבעיה.
האם מישהו מכיר את התופעה הזו? ואיך אפשר לפתור אותה?

וואי גם אני משתמשת כעת זמנית בכזה מחשב ומשתגעת מהקושי להקליד בו נורמלי.
עד שפשוט השגתי מקלדת עם כניסת USB (כי אין כניסות עגולות למחשב הזה) ואני מקלידה במקלדת הרגילה.
במחשב נייד הקודם זה לא היה כך-למרות שעכבר המגע היה ממוקם באותו מקום. כנראה עכבר המגע במחשב הזה רגיש מידי :)

• הוסף לסימניות
יש לי גם לנובו, בעבר היתה לי בעית הקלדה וגיליתי שפשוט הרישיון של האנטי וירוס שלי הסתיים ולכן הוא לא פעל, ונוצרו בגלל זה באגים בינהם ההקלדה.

• הוסף לסימניות
לצערי, לא מצאתי את האופציה של ביטול העכבר בזמן ההקלדה.

מה עוד שאני בד"כ משתמשת בעכבר אלחוטי, אבל עדיין משטח המגע פועל במקביל.
אולי אפשר לפרט קצת יותר היכן אפשר לשנות אופציה זאת?

• הוסף לסימניות
אם את עובדת עם עכבר פיזי את יכולה לבטל כליל את מסך המגע, לפחות בזמן שמחובר עכבר חיצוני.

תפתחי את תפריט ההתחל, ותרשמי בשורת החיפוש: הגדרות עכבר ו"אנטר".
בחלון שייפתח תעברי לכרטיסייה הגדרות TOUCHPAD, שם תוכלי לסמן V באופציה "השבת את התקן ההצבעה הפנימי כאשר מחובר התקן הצבעה USB חיצוני".
תוכלי לחפור שם באפשרויות אולי תמצאי משהו שמתאים לך יותר.

• הוסף לסימניות
מדובר בוינדוס 7

אין לי בהגדרות עכבר כרטיסיה של Touchpad או משטח מגע.
משטח המגע במחשב הנייד מוגדר כעכבר רגיל, ולכן אני לא מוצאת את ההגדרות.
כאשר אני מחברת עכבר חיצוני, אני פשוט רואה את שני העכברים, ואין שום התנגשות ביניהם.

• הוסף לסימניות
כאמור מבטלים לפני ההקלדה את האפשרות של משטח המגע.
בצד שמאל של המקלדת יש מקש FN שלחיצה עליו בשילוב אחד מהF מבטל את משטח המגע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נילס;915466:
אין לי בהגדרות עכבר כרטיסיה של Touchpad או משטח מגע.
משטח המגע במחשב הנייד מוגדר כעכבר רגיל, ולכן אני לא מוצאת את ההגדרות.
כאשר אני מחברת עכבר חיצוני, אני פשוט רואה את שני העכברים, ואין שום התנגשות ביניהם.
ניתן לבטל את הדרייבר זמנית.

• הוסף לסימניות
מי שהתקין לי את הנייד עשה עבודה-ערבית . לא התקין לך את הדרייבר.
אם תרצי שאשלח לך קשיור צריך את ה machine type שמופיע בתחתית המחשב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה