עזרה בעיית התחברות למרחב משותף בגוגל צאט'

• הוסף לסימניות
חיברו אותי לקבוצה במרחב המשותף,
ואני לא מצליח להתחבר,
כשאני לוחץ על הקישור של ההתחברות המייל שלי מפסיק להגיב, ואני צריך לעשות ריענון למייל כדי שיחזור להגיב,
וגם בחיפוש המרחבים המשותפים, המרחב לא מופיע.
מה אפשר לעשות?

• הוסף לסימניות
חיברו אותי לקבוצה במרחב המשותף,
ואני לא מצליח להתחבר,
כשאני לוחץ על הקישור של ההתחברות המייל שלי מפסיק להגיב, ואני צריך לעשות ריענון למייל כדי שיחזור להגיב,
וגם בחיפוש המרחבים המשותפים, המרחב לא מופיע.
מה אפשר לעשות?
יש לך נטפרי?

• הוסף לסימניות
נראלי שזה קשור לזה
אני גם ניסיתי השבוע וקרתה לי אותה תקלה

• הוסף לסימניות
אני חייב לציין זה מרחב משותף שהייתי מחובר אליו בעבר,
והתנתקתי ממנו ועכשיו שחיברו אותי שוב אני לא מליח להתחבר.

• הוסף לסימניות
המרחב פתוח בנטפרי, אחרים מצליחים להתחבר, ורק אני לא מצליח.
תנסה להכנס דרך חיפוש מרחבים ואז לנסות להתחבר משם
מעניין אם יתן לך כי אני מנסה גם

נכנסים לשם כשלוחצים על צאט חדש ואז חיפוש מרחבים

• הוסף לסימניות
תנסה להכנס דרך חיפוש מרחבים ואז לנסות להתחבר משם
מעניין אם יתן לך כי אני מנסה גם

נכנסים לשם כשלוחצים על צאט חדש ואז חיפוש מרחבים
לא מופיע שם המרחב שצורפתי אליו.

• הוסף לסימניות
זה קורה לי גם לפעמים
הבדיקה זה להתחבר מגלישה בסתר
אם גלישה בסתר עובד תקין זה רק מחיקה של הסטוריה בדפדפן עם הפרופיל

• הוסף לסימניות
קורה לי תמיד. אני מבקשת שיוציאו מרשימת המזומנים יחברו ואז בלי לפתוח את ההזמנה במיל!! תלצי על חיפוש מרחבים משותפים ואז תראי את זה
כשפתחתי את ההזמנה במייל נתקע לי ואחרי זה לא ראו את זה בחיפוש מרחבים משותפים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה