בעיית התקשרות לשירותי גוגל השונים

• הוסף לסימניות
אני אמנם קצת מבין בכל התחום של האינטרנט אבל בימים האחרונים אני נתקל בבעיה כשלמעשה אני לא מצליח להבין מה הבעיה ואיך לפתור אותה.
הבעיה היא ספציפית מול שירותי גוגל השונים (אנליטיקס , ג'ימייל wmt , google ads) מאחר והתכנים האלו נמצאים כמעט בכל אתר הדפים נטענים לאט!
ז"א הדף מחכה שכל הפרסומות יסיימו להיטען , שהקוד של אנליטיקס יסיים להיטען וכו...
וזה או נכשל או לוקח המון זמן.
ניסיתי להריץ סריקות במחשב ניסיתי לשנות DNS ניסיתי לאפס הגדרות חיבור ואפילו מול הספקית עצמה עשינו איפוס מנוי. הבעיה עדיין קיימת
אשמח אם יש לכם רעיונות.
מציין שוב כל השאר עובד מעולה!! מלבד גוגל.
אה שכחתי לציין גם מול יוטייוב :))

• הוסף לסימניות
בכל הדפדפנים? מכמה מחשבים?

• הוסף לסימניות
בכמה דפדפנים נראה שבמחשבים אחרים זה פחות גרוע (בדקתי ממש לשניה...)

• הוסף לסימניות
אז תבדוק ליותר משניה, בשביל לפתור בעיה צריך לבודד אותה.
אנטי וירוס מעודכן? איזה?

תנסה גם כן באותו מחשב עם משתמש אחר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yooda230;2017647:
אני אמנם קצת מבין בכל התחום של האינטרנט אבל בימים האחרונים אני נתקל בבעיה כשלמעשה אני לא מצליח להבין מה הבעיה ואיך לפתור אותה.
הבעיה היא ספציפית מול שירותי גוגל השונים (אנליטיקס , ג'ימייל wmt , google ads) מאחר והתכנים האלו נמצאים כמעט בכל אתר הדפים נטענים לאט!
ז"א הדף מחכה שכל הפרסומות יסיימו להיטען , שהקוד של אנליטיקס יסיים להיטען וכו...
וזה או נכשל או לוקח המון זמן.
ניסיתי להריץ סריקות במחשב ניסיתי לשנות DNS ניסיתי לאפס הגדרות חיבור ואפילו מול הספקית עצמה עשינו איפוס מנוי. הבעיה עדיין קיימת
אשמח אם יש לכם רעיונות.
מציין שוב כל השאר עובד מעולה!! מלבד גוגל.
אה שכחתי לציין גם מול יוטייוב :))

אתה מסביר לי בעיה שאני חווה בשבועות האחרונים, בפתיחת אתרים עם גוגל אנליטיקס או חיפוש גוגל וכד' הדף לפעמים תקוע במשך דקה ומלטה כתוב "ממתין ל-google.com..."

בתחילה חשבתי שהבעיה היא בנטפרי, אך לפי מה שאני מבין ממך זו בעיה כללית.

חשוב לציין - זה לא קורה תמיד, אבל כשזה קורה - זה פשוט מתסכל להמתין דקה או שתיים לטעינת הדף, ולפעמים הוא כותב שהדף לא ניתן להטען, האם אתה מעונין להמתין? וכו'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;2018040:
אתה מסביר לי בעיה שאני חווה בשבועות האחרונים, בפתיחת אתרים עם גוגל אנליטיקס או חיפוש גוגל וכד' הדף לפעמים תקוע במשך דקה ומלטה כתוב "ממתין ל-google.com..."

בתחילה חשבתי שהבעיה היא בנטפרי, אך לפי מה שאני מבין ממך זו בעיה כללית.

חשוב לציין - זה לא קורה תמיד, אבל כשזה קורה - זה פשוט מתסכל להמתין דקה או שתיים לטעינת הדף, ולפעמים הוא כותב שהדף לא ניתן להטען, האם אתה מעונין להמתין? וכו'.

זה בדיוק מה שאני לא מבין...
כמו שאמרתי יש לי די ידע רק אני לא מצליח להבין מה גורם לבעיה...
זה קורה בכל אתר שנעזר בגוגל מעבר לג'ימייל וכו
אם נניח יש באתר פרסומת/ תיבת חיפוש/ פונטים/ כל דבר שקשור לגוגל פשוט מתעכב!!:mad:
אגב אפילו שיניתי לDNS של גוגל במחשבה שזה יקצר תהמתנה אבל לא...

• הוסף לסימניות
נתקלתי בבעיה כזו אצל לקוח
האם הספק שלכם הוא בזק בין לאומי?
יתכן שבעבר הייתם בסינון מורשת והיה לכם כתובת IP קבועה?
אם כן צריך לפנות לספק ולבטל את הכתובת IP הקבועה ולהפוך כתובת רגילה משתנה
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י elad ph;2019016:
בהצלחה

אכן הספק הוא בזק בינלאומי אך לא הייתי בשום סינון וכמו שציינתי פניתי אליהם הם עשו מה שנקרא איפוס / חיבור וניתוק של המנוי והבעיה נמשכת.
אבדוק מולם שוב כעת ונעדכן
עדכון שינינו אייפי לחלוטין ואיני על אייפי קבוע והתקלה עדיין קיימת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י elad ph;2019016:
בהצלחה

אני בתשתית של בזק וסינון נטפרי, וכמדומני עם כתובת IP קבועה, יתכן וזה הגורם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;2019132:

עדיין לא מוצא פיתרון אני מעלעל קצת באינטרנט אומרים אולי פיירוול וכו מנסה עוד למצוא את המקור

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;2019132:

אפשר לדעת אם הבעיה היא בכרום? או בדפדפן אחר :)
סליחה שאני שואל זה נשמע קצת הזוי אני משתמש בפיירפוקס ובדפדפן שהוא מבוסס כרום וכאשר שיניתי אותו (בעזרת תוסף) שישדר AGENT של כרום פתאום נראה שהכל הסתדר!
****עריכה***
אולי לא מאה אחוז אבל בהחלט כזר לכמה דקות חח :)

• הוסף לסימניות
החלפת ראוטר פתרה את הבעיה :)
סופית אפשר לנעול :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה