כללי בעיית טקסט באינדיזיין

• פותח הנושא imb
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כשאני עורכת טקסט באינדיזיין, אני עושה בPARAGRAPH STYLE את הנתונים. לפתע אני רואה שהטקסט "נשבר" BREAK אני משנה ל NO BREAK ואז הטקסט כולו נעלם. משנה שוב ומורידה את ה"וי" מהNO BREAK והטקסט חוזר ונראה, אולם עם שבירה...
מה קורה כאן, מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
מה הכוונה עם שבירה? שיש מקף? אם כן צריך להוריד את האופציה של אפשרויות מיקוף

• הוסף לסימניות
ללחוץ במקום המסומן, ובחלונית שמופיעה, להוריד את הוי מ HYPHENATION

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 155.8 · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara;158726:
ללחוץ במקום המסומן, ובחלונית שמופיעה, להוריד את הוי מ HYPHENATION

ללחוץ? באיזה מקום? איזה מסומן? זה קשור ל"פרגרף סטייל" או מחוצה לו?
תודה על ההסבר עם התמונה, אבל זה בכ"ז לא מובן, מה לחצת שהגעת לחלון הזה? בלחצן ימני או שמאלי?
יש לי CS3. אם זה משנה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זוית-מירי;158757:
ללחוץ? באיזה מקום? איזה מסומן? זה קשור ל"פרגרף סטייל" או מחוצה לו?
תודה על ההסבר עם התמונה, אבל זה בכ"ז לא מובן, מה לחצת שהגעת לחלון הזה? בלחצן ימני או שמאלי?
יש לי CS3. אם זה משנה...

אם עשית סגנון פיסקה אתה יכול לשנות את זה גם בהגדרות שלו,
תכנס לעריכה של הסגנון וכשתהיה בלשונית Hyphenation תבטל את ה 'V' שמופיע שם.

• הוסף לסימניות
אוי, כמה שאתה עזרת לי... אין לך מושג... תודות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה