כללי בעיית מספרים באינדיזיין

• הוסף לסימניות
למי פתרונים לבעיית המקפים באמצע מספור מהאינדיזיין (cs3)

6666666-03?

• הוסף לסימניות
אוח אוחח כמה שאני עבדתי בשביל זה, זה פשוט היה לפני שגיליתי את הפורום היקר הזה.

אני מתבייש להגיד מה עשיתי בסוף, אבל........ עשיתי תיבות טקסט בנפרד לקידומות ותיבות נפרדות למספרים עצמם.... ולמקם אותם אחד אחד יישר לפי שורות:(

אולי עכשיו יהיה פיתרון בשביל הפעם הבאה

• הוסף לסימניות
אצלי אין את הבעי' הנ"ל.

• הוסף לסימניות
זה קורה כשהמספרים מוקלדים באנגלית.

דווקא על הcaps lock כי אם זה סתם אנגלית אני הופך את זה ב-וורד לעברית עם תוכנה מיוחדת, ואז מחליף לפונט עברי, אך באנגלית 'אמיתית' זה לא מוכן להחליף.

• הוסף לסימניות
יש לשים לב שכל תיבת הטקסט נמצאת על מצב של: English: Usa
(בcharacter למטה בשפה)

זה בדר"כ פותר את הבעיה

• הוסף לסימניות
אהה. זה הבעי כנראה. תשנה להיברו, או NO LANGUAGE
הברירת מחדל עומד אצלך על Arabic
(או FARSI שזה לא מסתבר)
זוג הצעיר, תודה.

• הוסף לסימניות
מה פתאום!!! זה לא קשור.

בכל אופן אצלי בבעיה שהיתה לי אז.

• הוסף לסימניות
אביגדור... אתה סגור על עצמך?

אצלי זה כן היה קשור.. השפה וכן כיוון השפה (paragraph Direction)

• הוסף לסימניות
האמת הוא שזה היה לפני הרבה הרבה זמן, אולי אני כבר לא זוכר טוב:)

בכל אופן, שלא יהיה שוב בעיות כאלו:)

• הוסף לסימניות
תודה רבה

לעצה הנפלאה לשנות את ההדרה מאראביק ל נו לגוויטש!

• הוסף לסימניות
לי היה פעם הבעיה הזאת והפטרון קלי קלות
לשנות כיון תו משמאל לימין
והעבעיה נפתרה..............

• הוסף לסימניות
נכון, זה באמת הפתרון. אני עושה את זה בחפש החלף, חפש במסמך את כל ה - והחלף ב: כיוון תו משמאל לימין.

• הוסף לסימניות
זה לא הפתרון. זה עצה להתגבר על הבעי'.

• הוסף לסימניות
הנה התפתרון.
ובהקדמה:יש מצב שהתווים הם מימין לשמאל(כמו טקסט עברי) ויש מצב שהתווים הם משמאל לימין (כמו טקסט אנגלי וספרות) באינדזיין גירסאות ME נתנו פתרון למצב שבו הטקסט צריך להיות מימין לשמאל והספרות משמאל לימין.
בשביל לקבל את זה, מצב הפיסקה צריך להיות עברי וכיוון התווים צריך להיות על Default.

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 124.1 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
רמיs , זה לא הפתרון לבעית המקף הספציפית.

צריך לעשות חפש החלף למקף בלבד. כיון שבברירת המחדל, אפילו שהוא בתוך רצף ספרות הוא כמו עברית והוא משבש את המספר.

• הוסף לסימניות
וכי למה? אולי תעלו לכאן קובץ. אצלי זה עובד חלק.

• הוסף לסימניות
אצלי זה גם עובד חלק עם הפתרון שלי.
וגם מיץ ענבים אומר שזה היה' הבעיה אצלו.

• הוסף לסימניות
אני דווקא עובדת כמו רמי, אם אני לא נוגעת, עושה דפולט וזה לא אמור להתהפך.אא"כ ביטלתי את ה +. (אולי יום אחד ליד ה+ החשוב הזה יכתבו את סיבתו ? זה יכול לעזור מאוד)

בענין המספרים בתוך טקסט בעברית, יש הבדל בין מספרי טלפון שאז המקף אמור להחליף את הכיוון, לבין שנים או עמודים למשל מעמ' 245-250 שאז זה לא נכון לעשות כמו שיצא פה, צריך ללכת לפי כיוון הטקסט, כך בעברית תקנית!

• הוסף לסימניות
טלי, כשעומדים על הסגנון בלי ללחוץ עליו, הוא כותב מה הסיבה שיש +

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה