בעיית ניסוח

• הוסף לסימניות
איך לנסח בפרסום שמקבלים עבודות כמה שבועות מראש בלי להרתיע לקוחות?(שלא יראה כבד מידי)
עיצוב אלבומים דיגיטליים-לא רק חתונות ואירועים, לימי נישואין חתונת הכסף וכו'.
העיצוב אישי לכל לקוח-העמ' לא בנויים מראש.
הבעיה שלקוחות רבים מצלצלים ורוצים אלבום מורכב מהיום לעוד פחות משבוע...(עיצוב והדפסה...)

• הוסף לסימניות
הזמינו שבועיים מראש, ותהיו בטוחים בביצוע מ-ו-ש-ל-ם

• הוסף לסימניות
תוך שבועיים - אלבום אישי במיוחד בשבילכם!

• הוסף לסימניות
זה לא פרסום חד פעמי
אני מפרסמת כל שבוע ואני רוצה כמן הערה שהלקוחות ידעו להתארגן בזמן.
שלא יזכרו ברגע האחרון.

• הוסף לסימניות
הכי טוב להכין כמה תבניות מראש. במיוחד לכאלה מצבים לחוצים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yechi;894781:
הכי טוב להכין כמה תבניות מראש. במיוחד לכאלה מצבים לחוצים.
כן ניסיתי אבל עדיין אני אוהבת שלכל לקוח יהיה אלבום מיוחד לפי הניחוח והטעם שלו.
אני רוצה שכשיראו את הפרסום יזכרו שכשרוצים לארגן אלבום לא מספיק שבוע...
במיוחד אלבום שאמור להכיל את התמונות המשפחתיות ופחות שבלונות מוכנות מעוצבות...

• הוסף לסימניות
הו, באמת. נראה לך שהלקוחות שמים לב לדקויות הללו.
מספיק שיראה מרשים ועכשווי - והזוג מאושר...

• הוסף לסימניות
לדעתי זה כמו שאומרים "בציע וביקוש". תלוי ביכולות שלך...
דומה, כי בציבור החרדי פשתה תופעה והשתרש מנהג להזמין הכל מהרגע להרגע. ככה זה בגרפיקה, בעימוד בהדפסה, בהכל.

לכן אני אומר, אם אין לכם את האפשרות לקחת את העבודה פשוט אל תקחו.

אנחנו למשל הוצאנו ספר שלם (תורני) תוך שלושה שבועות, שזה אומר: ליקוט חומר, הקלדה, עריכה, סידור, ביקורת, עימוד, הגהה, גרפיקה והדפסה (שזה כולל גלופות כריכות לוחות והדפסה).
אין ספק שזה דבר לא הגיוני אבל התשלום היה שווה ועשינו את זה. לכאו' לא בכל מחיר היינו עושים את זה...

• הוסף לסימניות
מתקשרים אלייך ורוצים מהיום למחר?
תאמרי בלי התרגשות: "משך העבודה על האלבום הוא שבועיים"
וכאן את ממשיכה ומסבירה על התועלות שבמוצר הייחודי והאיכותי שאת מציעה, שנעשה באופן ידני ובהתאמה אישית ללקוח.
מתאים? יופי. לא מתאים? יחפשו מישהו אחר.

במקביל, תני ללקוחות שבוחרים בך, את ההרגשה שהם מקבלים את מלוא התמורה לכספם ולסבלנותם, והם ישמשו כפרסומת הכי טובה שלך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;895460:
מתקשרים אלייך ורוצים מהיום למחר?
תאמרי בלי התרגשות: "משך העבודה על האלבום הוא שבועיים"
וכאן את ממשיכה ומסבירה על התועלות שבמוצר הייחודי והאיכותי שאת מציעה, שנעשה באופן ידני ובהתאמה אישית ללקוח.
מתאים? יופי. לא מתאים? יחפשו מישהו אחר.

במקביל, תני ללקוחות שבוחרים בך, את ההרגשה שהם מקבלים את מלוא התמורה לכספם ולסבלנותם, והם ישמשו כפרסומת הכי טובה שלך.
זה מהספר שיצא, או מהדורה הבאה?
;)

• הוסף לסימניות
אכן אני לא מתחייבת אם איני יכולה, כמובן אם משתלם לדחות עבודות אחרות המצב שונה.
בשאלתי התכוונתי איך לעורר ישנים? להגיע בדיוק לאלו שנזכרים ברגע האחרון להעיר אותם קצת קודם.
ז"א שרואים כבר כמה חודשים פרסום שבו יש הודעה (ופה בעיית הניסוח-איך לעשות זאת בצורה עדינה אפי' בלתי מורגשת) על כך שאלבומים מיוחדים לא נעשים מהיום להיום. ושכבר מעכשיו יתכוננו (לאסוף את התמונות מכל המשפחה, ברכות וכו'...-לפחות שבוע) .
ונעמה, דרך אגב, חצי הפרק ממש מוצלח...

• הוסף לסימניות
היו זמנים!

לכי בכיוון של עידוד אנשים לעצב אלבום ולשמור אותו להזדמנות שתבוא...
אני יודעת על משהי שהכינה אלבום עם תמונות של אחיה המועמד, כבר כמעט שנה לפני שהתארס...
חוץ מלהכין את עמוד האירוסים, לא נשארה לה עבודה...
זה טוב במיוחד בזמנים של חופש, חורף שנמצאים בבית וכד'.
אם תרצי ליווי פני אלי באישי.

• הוסף לסימניות
יש לך הרבה יתרונות והגבלה אחת - תהפכי גם אותה ליתרון.
מודעה עם המסר הבא: מי שרוצה שיעבדו על האלבום שלו באמת, אפילו שבועיים של השקעה, ולא יזרקו לו משהו מוכן ופשוט - שיפנה ל׳אלבום׳.
מסר כמו: רק ב׳אלבום׳ ישקיעו שבועיים בתמונות שלך.

בפשטות, יצרת לך יתרון - השקעה, הסיבה להאמין היא משך הזמן, עכשיו לאף אחד אין חוסר הבנה בנושא הזה, ומעל הכל - התועלת ברורה.

* כתבתי כאן ברמה הטקטית בלבד. מסר ולא קופי. כפוף למסרים של המתחרים שלך, ומתבסס על הנתון היבש שהבאת שיש לקוחות שמעוניינים בזה ומעריכים את זה.
לא חושבו סיכונים או חסמים שמשפט כזה מעורר כמו חסם המחיר, מאחר ואין לי מושג מהו ומה עמדת הלקוחות וכן מחירי המתחרים.

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה