סלח לי, אבל אתה טועה!נכתב ע"י israelm24;313606:למרות שהסתדרת אציין את הסיבה..
זה קרה לך בגלל שהשכבה שרצית לשכפל הייתה מקושרת לשכבה נוספת, פעולת השכפול עם ה-ALT עובדת אך ורק על שכבה בודדת שאינה מקושרת.
כנראה אכן שיפרו זאת - יש לי CS3.נכתב ע"י israelm24;313616:אשמח אם תשתף אותי ב'איך הצלחת'.. כי לי זה לא הולך אף פעם. אני עובד על PS CS הראשון.. יתכן ואתה עובד על גירסה מתקדמת יותר ושיפרו את האפשרות הזו.
דוקא לא בגלל זה, היה לי איזה משהו צדדי - ריבוע לבן שהיה על פני כל הדף ברקע, וכשבחרתי את השכבות הרצויות שהם היו קטנות מאד יחסית לדף, בחרתי בטעות גם את הריבוע שמאחוריהם, ולכן הוא שכפל גם את הריבוע ברקע, ואז זה היה נראה לי כאילו וזה לא הוכפל, אלא זז, ולכאורה זה כן הוכפל אלא שזה זז עם הרקע הלבן שסביבו (מה שהטעה את העין שכאילו האורגינל זז). לאחר"כ תפסתי שזה כנראה הבעיה ובחרתי רק את השכבות הרצויות, וזה אכן הסתדר.נכתב ע"י מאי נפקא מינא;313691:הסיבה היא (לע"ד)
מכיוון שקודם צריך ללחוץ על alt ואז לבחור את האובייקט ולהזיזו.
וכנראה שלפני כן קודם בחרת באובייקט ואז לחצת alt, לכן זה לא שינה כלום, אלא רק הזיזו.
נסה.
נ.ב דבר זה תקף על תוכנת פוטושופ בלבד.
בהצלחה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים