כללי בעיית שמירה באילוסטרטור CS3

• הוסף לסימניות
צהרים טובים
נתקלתי היום בבעיה שאיני מצליח לפתור אותה
הבעייה היא כזו יש לי קובץ של PDF וקטורי אני מנסה להמיר אותו באילוסטרטור לAI אך משום מה אני מקבל הודעת אירעה שגיאה לא מוכרת
למי פתרונים

• הוסף לסימניות
ממה הPDF עשוי?? איזה תוכנה סגרה אותו?
איך אתה מנסה להמיר באילוס??
תן פרטים

• הוסף לסימניות
הPDF הוא 225 עמודים וקטורים כאשר אני צריך להמיר רק 2-3 עמודים איזה תוכנה סגרה אותה אני לא יודע קיבלתי את זה ואני מנסה להמיר את זה דרך שמירה בשם

• הוסף לסימניות
הפתרון יתחיל, בזה שתעלה את הודעת השגיאה.

• הוסף לסימניות
תמונת הודעת שגיאה

קבצים מצורפים

• 226.jpg
    1.3 MB · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
.

תודה למי שניסה לעזור אך הפתרון נמצא וכאן התודה ליוסי מעוז מחברת קוויק סופט (נציגה של אדובי בישראל)
הפתרון הוא ב2 דרכים שאם הראשון לא הולך אז השני לציין שהמערכת שלי היא וויסטה אז זה מתייחס לוויסטה כמובן שהאילוסטרטור חייב להיות סגור
הפתרון הראשון

Re-create the Illustrator preferences file.

To re-create the Illustrator preferences file:
1. Quit Illustrator.
2. Rename the AIPrefs file (for example, to AIPrefs.old) in the Users/(user)/AppData/Roaming/Adobe/Adobe Illustrator CS3 Settings folder.
3. Start Illustrator. Illustrator creates a new preferences file

לאלה שלא קוראים אנגלית אז אני אתרגם ללכת לתקיית המשתמש ואז להגיע ל
(user)/AppData/Roaming/Adobe/Adobe Illustrator CS3 Settings folder.
ולשנות את שם הקובץ למה שרוציםAIPrefs ולמצוא שם קובץ שנקרא
ואח"כ לפתוח את האילוסטרטור

באם זה לא עוזר אז יש פתרון שני

פתרון שני
פשוט מאד לגשת ללוח בקרה תוכניות ותוכנות ואז לגשת להוספה והסרה של
ואז בחלון שנפתח תיקון/התקנה מחדש בוחרים בתוכנה שרוצים מכניסים את הדיסק של אדובי ומתקנים את התוכנה adobe

תודה לכולם​

• הוסף לסימניות
לי קרה אותו דבר ולאחרי כמה משחקים החלפתי את הפונטים שחלק מהם לא היו לי וזה עבד טוב

• הוסף לסימניות
מושיקו זה לא שייך לפונטים שייך לאיזה שהוא באג בתוכנה

• הוסף לסימניות
מעניין, אני כבר יום שלם מסתבכת באותה הבעיה,
יש לי קובץ שבניתי באילוס, אחרי שאני מטמיעה את הלינקים התוכנה לא מסכימה לשמור את הקובץ.
יש פתרון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה