כללי בעיית תצוגה בשאטרסטוק?

• הוסף לסימניות
כשאני מחפשת תמונות לפי נושאים, ועולה הדף עם מאגר התמונות, אין לי אפשרות 'להכנס' לתמונה כדי לבחור גודל או פורמט או תמונות דומות. כשאני "מאלצת" את התמונה להפתח בכרטיסיה חדשה, אני צריכה לחפש את מספר התמונה בשורת הכתובת למעלה.
אבל כשאני מזינה מס' תמונה בחיפוש, הוא כן מביא לי את הדף הנורמלי.
מישהו נתקל בבעיה המוזרה הזאת?

אני חייבת לציין, שאני רשומה לאתר (כדי להוריד את החינמי השבועי), אבל אין לי תוכנית קניית תמונות. כשאני נכנסת לשאטר כאורח ולא כרשום, כן יש לי אפשרות להכנס לתמונות ולראות פרטים נוספים אודותיה.

• הוסף לסימניות
שאלה:
לגבי החינמי השבועי בכל פעם שאני מנסה להוריד
הוא כותב לי נכשל בעיה בשרת.
מישהו יודע את הסיבה או הפיתרון?

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 6 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
גם אני שמתי לב לבעיה בתצוגה,
תמיד היה אפשר ללחוץ לחצן ימני על התמונה ולבחור שמירה בשם, וכך להוריד תמונות (ללא קניה),
עכשיו אפשר לשמור רק אחרי שנכנסים לעמוד של התמונה,
השתנה שם משהו?

• הוסף לסימניות
הם שדרגו את האתר בשבועות האחרונים ושינו את העניין הזה.
עוד דבר שכדאי לשים לב אליו, שכאשר נכנסים כאורחים עולות אפשרויות שונות (יותר יפות ומוצלחות לדעתי) בחיפוש, מה שאין במצב של "רשום"...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה