כללי בעימוד חוברת תמונות וטקסט באינד'

• הוסף לסימניות
יש לי כמה שאלות, מי שיכול לעזור לי תבוא עליו הברכה...
1. אני רוצה שתיבות המלל תהיינה במקומן ולא יזוזו כל פעם שאני מזיזה תמונה, מה עושים?
2. הגדרתי גודל ומיקום תיבה מלל אחת בעמ' המאסטר למה זה לא משפיע לי על שאר העמודים?
3. האם יש אפשרות שאובייקטים הקיימים במאסטר יופיעו מעל תמונות שנוספו בעמוד?
4. איך משלבים תמונה בסגנון פסקה?

• הוסף לסימניות
שאלות לא כל כך ברורות.
נא לפרט בשאלה 1 מה הקשר בין תיבות המלל לתמונות, למה הן אמורות לזוז אם מזיזים את התמונות, האם מדובר על גלישה? (אפשר לשנות הגדרות גלישה) האם מדובר על אובייקטים שרוצים שיהיו נעולים ולא יהיה אפשר להזיז אותם? (יש אפשרות לנעול) האם מדובר על תמונות שמופיעות בתוך הטקסט? (האם רוצים שהתמונות יזוזו כשהמלל זז? לשם כך יש אובייקט מעוגן)
בקיצור, לא ברור מה המצב העכשווי ומה המצב הרצוי, נא לפרט.

2. יש לשים לב שתיבות מלל שמקורן במאסטר אינן נראות כסתם תיבות שאפשר לכתוב בהן, ובעצם הן לא נראות בכלל, אלא רק אם מייבאים מלל או שיש מלל טעון על הסמן אפשר למקם אליהן (כשעומדים מעליהן עם מלל טעון הסמן משתנה לצורה שמתאימה למיקום). אם רוצים אפשר לשחרר אותן מהמאסטר (CTRL+ALT) ואז הן מתנהגות כמו תיבות טקסט רגילות.

3. אפשר להשתמש בשכבות - לבנות שכבה חדשה עליונה ולמקם בה את האובייקט שבעמוד המאסטר, ואת האובייקטים שבעמודים ליצור בשכבה תחתונה.

4. מה זאת אומרת תמונה בסגנון פיסקה??????

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה