כללי בעיצוב ובקראייטיב - מודעה

• פותח הנושא NG
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
המודעה פונה לקהל יעד חילוני (מסורתי)
(לא למוכרי באסטות במחנה יהודה)

א. אני מתלבט בין עיצוב הראשון לשני.
ב. האם המסר מובן ?

קבצים מצורפים

• NG0.JPG
    KB 481.5 · צפיות: 13
  • NG00.jpg
    KB 498.3 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
ההצללות די מפחידות אותי.
ניסית לצבוע אותן בכחול של המודעה?

סה"כ עיצוב מקצועי לעילא.
וכמובן השני טוב יותר.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד..
אהבתי יותר את השני..

• הוסף לסימניות
מקצועי ויפה!!!
אהבתי את השני יותר.
מה יש לאיש הימני שם בראש? הוא נראה לא סימטרי...

• הוסף לסימניות
השני יפה יותר ומשדר משהוא יותר זורם ...

• הוסף לסימניות
לא אהבתי את הדמויות כצלליות, והן בכלל מעונבות כך שזה משדר עסקים ולא ידידות.
בשביל הנשמה שלך - עלול לעצבן אחוז ניכר מקהל היעד.

• הוסף לסימניות
המודעה השניה בלי ספק! משדרת מקצועיות.
רק שחובה להוריד את הדמויות השחורות, הן פשוט משדרות ההפך מ"מזמינות", הייתי פשוט מגדילה את הסלוגן "חבר אתה חסר" שזה הרי מדבקה ידועה ולכן אין צורך בקראייטיב נוסף.
אבל אם בכל זאת חובה הדמויות אז אולי ברקע דמויות קטנות וחלשות (הכונה מטושטשות) ולא שחורות.

• הוסף לסימניות
מודעה מס' 2. יפה, מושכת ומשדרת רצינות.
את הטקסט למטה הייתי ממשיכה באותו פונט של "חבר אתה חסר"

אולי כדאי לנסח "בתוך הריצה המרתונית" ולא כפי שנכתב. הנוסח הנוכחי קצת מפריע לי. (ריצה ומרתון די זהים במשמעותם)

• הוסף לסימניות
לא הייתי לוקחת סלוגן מוכר וספציפי כל כך כמו "חבר אתה חסר" ומשתמשת בו במודעה כזו.
יש הרבה אנשים בציבור החילוני שיש להם סנטימנטים ליצחק רבין והם עלולים לראות זאת כהתייחסות לעגנית שאינה במקומה. הייתי ממליצה לך להימנע מזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י NG;400191:
המודעה פונה לקהל יעד חילוני (מסורתי)
(לא למוכרי באסטות במחנה יהודה)

א. אני מתלבט בין עיצוב הראשון לשני.
ב. האם המסר מובן ?
אני אוהב את הרקע שמאחורי הדמויות בראשון, וכל השאר כמו בשני.
אך כפי שכתבו לפני על הדמויות השחורות-
אני סבור שכמודעה הפונה לקהל יעד לא חרדי שקרוב להניח שנתקל פעמים רבות בהסתה העוסקת ב"חרדים השחורים" המחזירים את העולם לשנות החושך.. וכל שאר הקלישאות העוסקות בצבע השחור וגווניו, הרי שעדיף שלא להכניס בשום אופן דמות שחורה!
זה ירחיק מאד את הקהל לדעתי. עדיף דמות עליזה יותר בצבעיה.

בהצלחה, העיצוב ממש מקצועי.

• הוסף לסימניות
הטיפוגרפיה בעייתית... יותר מידי גדלים וחוסר סדר.

הכיוון הכללי מוצלח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה