OR_Design
משתמש סופר מקצוען
פמ"ג DIP
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
•
יוצרי ai
- הוסף לסימניות
אני צריכה לעצב כריכה ללקוח.
הוא שלח לי תמונה שהוא רוצה שתהיה בכריכה,
3 האותיות של צהל הוא רוצה שיהיו בצבעים.
אני עשיתי את זה שיראה יותר טבעי..
הוא רוצה משהו אחר
"אני מעדיף את הצבעים יותר בולטים חזקים אולי אפילו קצת מבהיקים, וגם מרחפים מעל הבד המקורי ולא מכסים לגמרי.
לגבי הצבע של האותיות משום מה זה נראה לי דהוי מידי, וכדי למקסם את הרעיון של הצבעים חשבתי אולי שהחלק של הצבע של האותיות יהיה מעין הצל של האות עצמה. להעביר את המסר שכביכול המילה צה"ל היא מנסרה והאור שעובר דרכה נשבר לשלושת צבעי היסוד.
אני מבין שמה שאני מתאר הוא קצת לא מובן אבל אולי בכל זאת תחשבי על איזהו שהוא דרך לשחק עם הצבעים בצורה מקצועית."
מישהו מבין מה הכוונה פה?? מה זה מרחפים ואיפה יש מנסרה?

חייבת את עזרתכם..
ועוד משהו, הוא רוצה את התמונה על כל הרקע, הבעיה שהתמונה נחתכת כבר אחרי חצי עמוד.
מה נראה לעכם עדיף?
לנסות להשלים, או
(מה שהוא אמר: ) תמונה משולבת של נוף , או להכהות את הצבעים.
(זה צריך להיות כריכה לאורך וזה על החלק העליון למטה צריך להיות השם של הספר)
תודה מראש!
הוא שלח לי תמונה שהוא רוצה שתהיה בכריכה,
3 האותיות של צהל הוא רוצה שיהיו בצבעים.
אני עשיתי את זה שיראה יותר טבעי..
הוא רוצה משהו אחר
"אני מעדיף את הצבעים יותר בולטים חזקים אולי אפילו קצת מבהיקים, וגם מרחפים מעל הבד המקורי ולא מכסים לגמרי.
לגבי הצבע של האותיות משום מה זה נראה לי דהוי מידי, וכדי למקסם את הרעיון של הצבעים חשבתי אולי שהחלק של הצבע של האותיות יהיה מעין הצל של האות עצמה. להעביר את המסר שכביכול המילה צה"ל היא מנסרה והאור שעובר דרכה נשבר לשלושת צבעי היסוד.
אני מבין שמה שאני מתאר הוא קצת לא מובן אבל אולי בכל זאת תחשבי על איזהו שהוא דרך לשחק עם הצבעים בצורה מקצועית."
מישהו מבין מה הכוונה פה?? מה זה מרחפים ואיפה יש מנסרה?
חייבת את עזרתכם..
ועוד משהו, הוא רוצה את התמונה על כל הרקע, הבעיה שהתמונה נחתכת כבר אחרי חצי עמוד.
מה נראה לעכם עדיף?
לנסות להשלים, או
(מה שהוא אמר: ) תמונה משולבת של נוף , או להכהות את הצבעים.
(זה צריך להיות כריכה לאורך וזה על החלק העליון למטה צריך להיות השם של הספר)
תודה מראש!
הנושאים החמים