כללי בעיצוב מעטפה אפשר שיהיה-

• הוסף לסימניות
במקום של ה-1.5 ס"מ רקע (לא מידע)

תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דויד א;653852:
במקום של ה-1.5 ס"מ רקע (לא מידע)

תודה.

רקע בהיר מאד ללא טקסטורה - יעבור.

בכל מקרה לא כדאי לקחת סיכונים.

• הוסף לסימניות
לא יעבור שם כלום.
סנטים וחצי נשאר לבן, המדפסת חייבת לתפוס את המעטפה באיזשהו אופן
אז ודאי ששם לא ייתכן צבע. ולא משנה בהיר או כהה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י miris;653872:
לא יעבור שם כלום.
סנטים וחצי נשאר לבן, המדפסת חייבת לתפוס את המעטפה באיזשהו אופן
אז ודאי ששם לא ייתכן צבע. ולא משנה בהיר או כהה.

יש להפריד בין דרישת דואר ישראל לבין הגרייפר של המדפסת.

• הוסף לסימניות
הנה קישור של ההוראות לעיצוב מעטפה של רשות הדואר
http://www.israelpost.co.il/madrich.nsf/ItemsTree/56A4B3A1273FC80B42256CF9002AEC1B?opendocument

בסעיף ד' שם כתוב: "המעטפה תהיה לבנה או בעלת גוון בהיר. אין להשתמש במעטפה שקופה לגמרי, או במעטפה מצבעים כהים או מצבעים זוהרים העלולים להזיק לעיני האנשים המטפלים בדברי הדואר."

כך שבאופן עקרוני מותר שיהיה רקע בהיר. הבעיה היא שבהיר הוא עניין יחסי
והם תמיד יכולים לעשות בעיות.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
גם אם דואר ישראל יבקשו לשים שם צבע זה בלתי אפשרי
אלא אם המעפה עצמה באה בנייר קרם וכו'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י miris;654040:
גם אם דואר ישראל יבקשו לשים שם צבע זה בלתי אפשרי
אלא אם המעפה עצמה באה בנייר קרם וכו'

ניסית?
אלו שני דברים שונים לחלוטין!
1. רוחב הגרייפר הוא 7 מ"מ בלבד בעוד דרישות דואר ישראל הן 1.5 מ"מ (ולא מ"מ פחות)
2. יש לי את כל האפשרות בעיצוב להשאיר מקום לגרייפר למעלה ורקע בהיר למטה, או לא להתחשב בדרישות דואר ישראל וממילא לחסום את האפשרות של שליחת דואר כמותי או שליחה ישירה דרך פקיד.

חבל לבלבל שני מושגים יחד - למרות שיש ביניהם דמיון רב.

• הוסף לסימניות
אני ממליצה להשאיר בעיצוב 2 ס"מ ולא 1.5,
בדומה לרעיון של בליד.
כי תזוזה הכי קלה בהדפסה והרווח יהיה 1.3 או 1.4 וזה עלול לגרום בעיות בדואר.

• הוסף לסימניות
אם הבנתי נכון את השאלה, אתה שואל באופן עקרוני, האם אפשר לכופף במעט את הכללים של הדואר לגבי עיצוב מעטפות.

אז התשובה באופן כללי היא כן.
מהנסיון שלי בעיצובים שלי ושל אחרים, הדואר מבליג על כל מיני סטיות קלות מהכללים כל זמן ששומרים על הכיוון הכללי שהם דורשים.

האם אני מעודד אותך לבדוק את מידת הגמישות שלהם? ממש לא. לא נעים לזרוק 10,000 מעטפות לזבל...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;654075:
אם הבנתי נכון את השאלה, אתה שואל באופן עקרוני, האם אפשר לכופף במעט את הכללים של הדואר לגבי עיצוב מעטפות.

אז התשובה באופן כללי היא כן.
מהנסיון שלי בעיצובים שלי ושל אחרים, הדואר מבליג על כל מיני סטיות קלות מהכללים כל זמן ששומרים על הכיוון הכללי שהם דורשים.

האם אני מעודד אותך לבדוק את מידת הגמישות שלהם? ממש לא. לא נעים לזרוק 10,000 מעטפות לזבל...

בענין רקע אולי ניתן לשחק,
אבל טקסט שלא תשימו מתחת ל1.5 מ"מ!

מנסיון של מעטפות שנפסלו על בקושי 2 מ"מ פחות.

• הוסף לסימניות
סתם כדאי שתדעי miris
הגרייפר יכול לתפוס את המעטפה גם מהצד השני

• הוסף לסימניות
עבדתי בהפקות דפוס במשך מספר שנים, כמעט תמיד שיחקנו קצת עם ההוראה הזו (אם הלקוח רצה ואישר, מה שקרה ברוב המקרים). אף פעם לא פסלו לנו מעטפות. כמו ש SHIA אומר, הם מחליקים את העניין בדרך כלל, אבל בכל פעם מחדש זה סיכון מסויים.
לגבי הגרייפר: אי אפשר לקבוע עובדה במסמרות בלי לדבר עם הדפס, משום שזה משתנה ממכונה למכונה.
באופן תיאורטי הגרייפר יכול להיות מכל צד שהוא, ובצדדים האחרים לא תהיה בעיה, אבל לפעמים המכונות עושות בעיות. תקופה מסויימת עבדנו עם מכונה שהתעקשה לקבל את המעטפות דווקא מהחלק הצר שלהן. למה? ככה. אחרת המעטפה נתקעה. אז העיצובים נאלצו להתגמש... במקום אחר עבדנו עם מעטפות שלא הסכימו להכנס מחלקן התחתון, כי הקיפול של הסגירה נפתח בתוך המכונה. הגרייפר היה חייב להיות מלמעלה.
בקיצור, תפסתם את העיקרון. לגבי הגרייפר - רק הדפס יכול להחליט, רק הוא מכיר את המכונה הספציפית שהוא עובד איתה, והכי חשוב מהכל - באמת שאין טעם לנסות לשנות את דעת הפקידה בבית הדפוס דרך הטלפון, זה לגמרי לא בידיים שלה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;655611:
עבדתי בהפקות דפוס במשך מספר שנים, כמעט תמיד שיחקנו קצת עם ההוראה הזו (אם הלקוח רצה ואישר, מה שקרה ברוב המקרים). אף פעם לא פסלו לנו מעטפות. כמו ש SHIA אומר, הם מחליקים את העניין בדרך כלל, אבל בכל פעם מחדש זה סיכון מסויים.
לגבי הגרייפר: אי אפשר לקבוע עובדה במסמרות בלי לדבר עם הדפס, משום שזה משתנה ממכונה למכונה.
באופן תיאורטי הגרייפר יכול להיות מכל צד שהוא, ובצדדים האחרים לא תהיה בעיה, אבל לפעמים המכונות עושות בעיות. תקופה מסויימת עבדנו עם מכונה שהתעקשה לקבל את המעטפות דווקא מהחלק הצר שלהן. למה? ככה. אחרת המעטפה נתקעה. אז העיצובים נאלצו להתגמש... במקום אחר עבדנו עם מעטפות שלא הסכימו להכנס מחלקן התחתון, כי הקיפול של הסגירה נפתח בתוך המכונה. הגרייפר היה חייב להיות מלמעלה.
בקיצור, תפסתם את העיקרון. לגבי הגרייפר - רק הדפס יכול להחליט, רק הוא מכיר את המכונה הספציפית שהוא עובד איתה, והכי חשוב מהכל - באמת שאין טעם לנסות לשנות את דעת הפקידה בבית הדפוס דרך הטלפון, זה לגמרי לא בידיים שלה...
סוף סוף מישהו מדבר לעניין.:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה