כללי בעיצוב קיר כיתה

• הוסף לסימניות
התבקשתי ע"י אחותי המורה לעצב לה קיר כיתה. גודל הקיר 200-200 ס"מ
מדובר על כיתת בנות י"א.
הנושא הוא, שכל אחת היא ארמון סגור ובו אוצרות רבים שאם רק תפתח את הארמון ותשתמש בכל האוצרות שבו היא תקרין החוצה את כל הטוב ותשפיע לטובה על סביבתה..(זה בניסוח שלי, כמובן שעל הקיר יבוא נוסח מסוגנן כיאה למורה...;) )

הבעיה היא שאין לי נסיון בעיצובים מן הסוג הזה....

הייתי רוצה לקבל רעיונות לעיצוב הקיר..

כמו כן אם יש למישהו/מישהי אלמנטים או תמונות איכותיות (מדובר בקיר גדול ויש צורך בתמונות בעלות רזולוציה גבוהה..) הקשורים לנושא ויכול לתרום אותם לטובת העניין, אני אודה מאוד!

תודה מראש! :)

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת? :)

• הוסף לסימניות
אולי תשים בפורום חדר מורים, אולי שם מתמצאים ברעיונות כאלה!

• הוסף לסימניות
האוביקט המרכזי יהיה ארמון בחלונות אפשר לכתוב: מוכשרת באנגלית, יודעת לצייר, יודעת ליצור אוירה טובה, בעלת כושר ארגון ועוד....
אפשר לצלם את הבנות בפוזות של עזרה, חסד, חיוכים, יד על הכתף של החברה, תמונות פנים עם הבעות ולשלב ברקע עם תמונת שמים למעלה ופרחים וצמחיה למטה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
זה מתאים לכיתה י"א?
צריך איזה פתגם או אמרה חכמה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;631641:
זה מתאים לכיתה י"א?
צריך איזה פתגם או אמרה חכמה

בקשר לניסוח, ברור מאליו שצריך להביע את הרעיון גם במילם

נכתב ע"י israelm24;630662:
זה בניסוח שלי, כמובן שעל הקיר יבוא נוסח מסוגנן כיאה למורה...;) )

• הוסף לסימניות
אצלינו מכיתה ט' הבנות מכינות את הקישוט לבד
וגם אם לא היא יכולה להתייעץ איתן זה נראה לי הכי לענין לכיתה י"א!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה